Sari direct la conținut

Suditu s-a retras de la Senat

Obiectiv

Gheorghe Suditu, deputat PSD de Sibiu si candidat pe locul doi la Senatul Romaniei, s-a retras din cursa electorala • Suditu a motivat retragerea ca fiind in slujba partidului, deoarece una dintre firmele la care este actionar este datoare la stat

Deputatul Gheorghe Suditu, peresedinte al organizatiei municipale Sibiu a PSD, a decis, ieri, sa-si retraga candidatura la Senatul Romaniei de pe listele Uniunii PSD+PUR, invocand motive personale. Suditu pleca din “pole position” la Senat, dupa alegerile ienterne de la PSD. Dupa anuntarea participarii pe liste comune cu PUR-ul, Suditu a picat pe locul doi, dupa umanistul Ilie Stoica.

Gheorghe Suditu afirma ca la baza deciziei sale sunt motive personale, dar mai ales afacerile, care-i merg prost. „Este o decizie definitiva. Motivele sunt personale si am si eu dreptul ca orice cetatean la o viata privata. Am mai considerat ca, fiind actionar la o firma cu datorii sa ma ocup de aceste probleme. Partidul nu are nevoie de astfel de oameni, chiar in plina campanie electorala” a declarat „la cald” Suditu. De doua zile Gheorghe Suditu a fost solicitat de mass-media locala si centrala sa dea declaratii in mai muelete randuri legat de afirmatieile Coalietiei pentru un Parlament Curat care au aratat ca si Suditu si Podgoreanu sunt actionari la o societate cu datorii la stat, respectiv Hoser srl, care este actionar la ferma Dacia Apoldu de Sus.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro