Sari direct la conținut

SuperLiga: CFR Cluj va transfera un mijlocaș de 19 ani de la Salernitana

HotNews.ro
SuperLiga: CFR Cluj va transfera un mijlocaș de 19 ani de la Salernitana
Andres Sfait / Sursa foto: Giuseppe Maffia / Alamy / Alamy / Profimedia

CFR Cluj îl va transfera în perioada de mercato din iarna anului viitor pe Andres Sfait, mijlocașul în vârstă de 19 ani al celor de la Salernitana.

Mutarea s-ar fi putut realiza din vara acestui an, dar cu toate că cele două echipe se înțeleseseră cei de la Salernitana nu s-au mișcat suficient de rapid, iar fereastra de transferuri s-a încheiat.

În aceste condiții, Sfait va deveni cu acte în regulă jucătorul celor de la CFR în iarna anului viitor.

„Nu a picat. Nu au reușit să semneze ei (n.r. cei de la Salernitana). Noi am semnat, jucătorul a semnat, clubul nu a reușit să semneze în timpul în care putem să îl înregistrăm și a rămas pentru la iarnă” – Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, pentru Iamsport.

Internaționalul român a ajuns la Salernitana în urmă cu doi ani de zile. Anterior, fotbalistul mai evoluase la echipe din ligile inferioare din Austria.

În acest moment, Andrei Sfait este cotat la 500.000 de euro de către cei de la Transfermarkt.

Mijlocașul a bifat deja două prezențe pentru Salernitana în Serie A. De asemenea, Andrei a îmbrăcat și în două rânduri tricoul naționalei Under 20 a României.

Fotbalistul este născut la Cluj-Napoca, iar transferul la CFR va reprezenta o întoarcere acasă pentru jucătorul de 19 ani.

INTERVIURILE HotNews.ro