Sari direct la conținut

SuperLiga: CFR Cluj vs Botoşani – Repetiţie pentru Europa

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj – Botoşani, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul României, este programat, duminică, 25 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

CFR Cluj, prinsă între campionatul intern şi competiţiile europene, şi Botoşani, în revenire de formă după un start dezastruos de sezon, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 7-a din Superliga.

CFR Cluj are şapte puncte acumulate după cinci meciuri (mai are de disputat o restanţă, cu Oţelul Galaţi, în deplasare), în care a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, iar în runda precedentă în care a evoluat a trecut pe teren propriu de Unirea Slobozia, scor 3-0.

În acest interval, echipa antrenată de Dan Petrescu a trecut de Maccabi Petah Tikva din Israel în turul al treilea preliminar din Conference League, după 1-0 (d) şi 1-0 (a), iar în prima manşă din play-off-ul competiţiei s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Pafos, scor 1-0 (manşa a doua se joacă, joi, 29 august, de la ora 20:00, în Cipru).

De menţionat că Dan Petrescu nu va sta pe banca tehnică a ardelenilor la meciul cu Botoşani, deoarece a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru două etape după ce a fost eliminat în partida cu Unirea Slobozia.

Botoşani a acumulat şase puncte în cinci partide (are, de asemenea, o restanţă de jucat, cu FCSB, pe teren propriu), după ce a bifat două succese şi trei eşecuri, iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la UTA, scor 1-0.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu este singura din SuperLiga care nu are nici o remiză până acum şi vine după două victorii în ultimele trei etape din campionat.

„Întâlnim o echipă puternică, o echipă care în ultimele sezoane s-a luptat pentru a câştiga campionatul, o echipă care participă şi în competiţiile europene. Avem moral bun după ultimul meci, câştigat acasă. Suntem pregătiţi pentru acest joc, din toate punctele de vedere”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În sezonul regulat din ediţia trecută de campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, CFR Cluj în tur, cu 3-1, iar Botoşani în retur, cu 1-0 (în ultimele şase partide directe, ardelenii au câştigat o singură dată în faţa moldovenilor).

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul CFR Cluj – Botoşani.

CFR Cluj vs Botoşani PsF1
Cotă 1,40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro