Sari direct la conținut

SuperLiga: CFR Cluj vs Sepsi – Derby pentru play-off în Ardeal

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj – Sepsi, meci contând pentru etapa a 14-a din campionatul României, este programat, vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

CFR Cluj şi Sepsi, două echipe care au ca prim obiectiv calificarea în play-off, se întâlnesc în prima şi una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 14-a din SuperLiga.

CFR Cluj este pe locul 3, cu 19 puncte acumulate după 12 meciuri (mai are o restanţă de disputat, cu Oţelul Galaţi, în deplasare, pe 11 noiembrie), şi vine după o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci etape, iar în runda precedentă a remizat pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, scor 0-0.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a bifat patru succese, o remiză şi trei eşecuri în partidele disputate acasă în actualul sezon, iar golgheterul „ferovoarilor” este Louis Munteanu, cu cinci reuşite în SuperLiga.

De menţionat că CFR Cluj a pierdut de trei ori în cele opt meciuri disputate pe teren propriu în acest campionat, în condiţiile în care în deplasare este neînvinsă (o victorie şi trei egaluri)!

Sepsi ocupă locul 8, cu 17 puncte acumulate în 13 etape, şi vine după trei victorii şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci partide din SuperLiga, iar în runda trecută s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la UTA, cu 1-0.

În meciurile disputate în deplasare în acest sezon, echipa antrenată de Valentin Suciu (care l-a înlocuit pe Bernd Strock) a bifat două succese, o remiză şi trei eşecuri, iar cel mai bun marcator al covăsnenilor este Gabriel Debeljuh, cu trei goluri în campionat.

Atenţie, Sepsi are două victorii succesive fără gol primit, 4-0 în deplasare Hermannstadt şi 1-0 acasă cu UTA, iar din deplasare a strâns deja şapte puncte!

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori în campionatul trecut: în sezonul regulat, fiecare dintre ele s-a impus pe teren propriu, CFR Cluj în tur cu 3-0, iar Sepsi în retur cu 2-1; în play-out, au remizat la Sf. Gheorghe, scor 1-1, pentru ca, apoi, în Gruia, CFR Cluj să se impună în faţa celor de la Sepsi cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,24 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul CFR Cluj – Sepsi.

CFR Cluj – Sepsi 1X
Cotă 1,24

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro