Sari direct la conținut

SuperLiga: CFR Cluj vs Unirea Slobozia – Ardelenii, mari favoriţi

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj – Unirea Slobozia, meci contând pentru etapa a 5-a din campionatul României, este programat, duminică, 11 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

CFR Cluj, care a ratat startul actualului sezon, şi Unirea Slobozia, revelaţia acestui început de campionat, se confruntă într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 5-a din SuperLiga.

CFR Cluj are patru puncte acumulate după primele patru etape, în care a înregistrat o victorie, 3-2 cu Dinamo (a), un rezultat de egalitate, 2-2 cu Rapid (d), şi două înfrângeri, 0-2 cu Universitatea Craiova şi 2-3 cu U Cluj, ambele pe teren propriu.

În acest interval, echipa antrenată de dan Petrescu a trecut de Neman Grodno în turul al doilea preliminar din Conference League, 0-0 (a) şi 5-0 (d), şi s-a impus cu 1-0 (d) în prima manşă cu Maccabi Petah Tikva, din turul al treilea preliminar al competiţiei (manşa a doua se joacă, joi, 15 august, în Gruia).

„Sunt îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundaşii”, a declarat Dan Petrescu.

De menţionat că ardelenii au cea mai slabă defensivă din campionat, cu nouă goluri primite în patru runde, şi n-au mai câştigat din prima etapă, în ultimele trei având o remiză şi două eşecuri (ambele pe teren propriu)!

Unirea Slobozia, aflată în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc, are cinci puncte după primele patru runde, în care a înregistrat un succes, 1-0 cu Farul Constanţa (d), două remize, 2.2 cu FCSB (a) şi 1-1 cu Hermannstadt (d), şi un eşec, 0-1 cu UTA (a).

Atenţie, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a încasat cel puţin un gol în ultimele trei etape şi vine după primul eşec stagional (este, însă, neînvinsă în deplasare)!

„În momentul de faţă mă interesează doar punctele acumulate! Pentru noi contează să avem continuitate în rezultate pozitive. Obiectivul este acela de a nu retrograda. Dacă vom reuşi să facem ceva în plus, va veni ca un bonus pentru noi”, a spus Adrian Mihalcea.

CFR Cluj şi Unirea Slobozia nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, astfel că partida din etapa a 5-a din SuperLiga este prima confruntare directă în cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CFR Cluj – Unirea Slobozia.

INTERVIURILE HotNews.ro