Sari direct la conținut

SuperLiga: Ciprian Marica îl critică pe Darius Olaru: „Plângăcios, fragil și sensibil”

HotNews.ro
SuperLiga: Ciprian Marica îl critică pe Darius Olaru: „Plângăcios, fragil și sensibil”
Darius Olaru. Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Fostul atacant Ciprian Marica s-a declarat deranjat de atitudinea lui Darius Olaru, căpitanul FCSB, pe terenul de fotbal: „Plângăcios, fragil și sensibil”.

Fotbalistul cu 127 de meciuri jucate în Bundesliga a afirmat că nu-i plac simulările mijlocașului. În plus, Marica crede că aceste gesturi îl vor împiedica pe Olaru să prindă un transfer la o echipă o puternică din străinătate.

„Dacă nu ar fi așa plângăcios, ar fi mult mai bun. Văicărelile alea pe jos nu-mi plac. E posibil să mai fie oameni cărora nu le plac jucătorii care simulează, care de multe ori exagerează prin văicărelile astea.

Mi se pare un jucător important pentru FCSB, pe la el trec toate mingile, apare foarte bine în careu, are și execuții. Este convocat la echipa națională, deci are tot potențialul să plece, să facă pasul.

N-am fost scouter, dar sincer m-aș uita cu atenție. La fiecare atingere se vaită, e fragil, e sensibil. Nu știu dacă este un criteriu, dar pentru mine este deranjant”, a declarat Ciprian Marica, conform digisport.ro.

În 2020, FCSB a plătit 600.000 de euro pentru a-l transfera pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș. Potrivit Transfermarkt, mijlocașul valorează acum 7 milioane de euro.

Darius Olaru: „Mi-aș dori ca toată echipa să fie ca mine”

Înaintea partidei cu RFS din Europa League, Olaru a vorbit despre trăirile sale intense de pe teren.

„Faptul că vreau să câștig orice meci mă face nervos? Așa sunt eu. Mi-aș dori ca toată echipa să fie la fel ca mine și atunci n-am mai vorbi de mine dacă sunt nervos sau nu.

Eu sunt bine, nu știu dacă sunt „motorul”. Eu îmi fac treaba, știu ce am de făcut. Încerc să îmi ajut echipa”, a spus căpitanul campioanei.

Darius Olaru a jucat în 14 meciuri în acest sezon. A înscris 8 goluri și a oferit 3 assist-uri.

INTERVIURILE HotNews.ro