Sari direct la conținut

SuperLiga: Dinamo, patru absenți la meciul cu FC Botoșani. Kopic a anunțat și o revenire

HotNews.ro
SuperLiga: Dinamo, patru absenți la meciul cu FC Botoșani. Kopic a anunțat și o revenire
Zeljko Kopic. Sursă foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat că nu se va putea baza pe patru jucători la partida din etapa cu numărul 11 din cadrul SuperLigii, cu FC Botoșani.

În schimb, tehnicianul croat a anunțat revenirea lui Eddy Gnahore. Importantul mijlocaș a fost învoit pentru a-i fi alături, în Franța, soției care tocmai a născut.

Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, indisponibili pentru meciul cu FC Botoșani

„Problemele cu accidentații s-au rezolvat mai mult sau mai puțin. Hakim (n.r. – Abdallah) nu e pregătit de joc, Homawoo nu e apt, Bordușanu nu e, Florescu nu e.

Eddy (n.r. – Gnahore) poate juca. În privința celorlalți, vom vedea până mâine”; a declarat Kopic, joi, la conferința de presă.

Kopic a avut cuvinte de laudă la adresa echipei FC Botoșani, despre care crede că nu merită să fie penultima în clasament.

„Adversarul are calitate. Mister Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, e un antrenor cu multă experiență în fotbalul românesc, FC Botoșani are jucători de calitate. Săptămâna trecută, a făcut un meci foarte bun, foarte interesant, 3-3 acasă.

Trebuie să ajungem la nivelul nostru maxim dacă vrem să luăm punctele. Asta ne interesează și ne dorim, cu efort maxim, energie, atitudine de top. Trebuie să dăm totul pe teren pentru 3 puncte”, a concluzionat Kopic.

Dinamo – FC Botoșani va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

INTERVIURILE HotNews.ro