Sari direct la conținut

SuperLiga: Dinamo, pregătită de derby-ul cu FCSB: „Jucăm cel mai frumos fotbal din România”

HotNews.ro
SuperLiga: Dinamo, pregătită de derby-ul cu FCSB: „Jucăm cel mai frumos fotbal din România”
Cătălin Cîrjan. FOTO: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cătălin Cîrjan (21 de ani), decarul echipei Dinamo București, a afirmat că trupa lui Zeljko Kopic joacă cel mai frumos fotbal din România, înaintea derby-ului cu FCSB.

Dinamo și FCSB se vor duela duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga.

Spre deosebire de întâlnirile precedente, „câinii” (locul 5, 18 puncte) stau mai bine în clasament decât formația roș-albastră (locul 7, 16 puncte și un meci mai puțin disputat).

Cătălin Cîrjan, înainte de Dinamo – FCSB: „Abia aștept să trăiesc asta pe pielea mea”

„Câinii” au cel mai bun atac din prima ligă a României, cu 21 de goluri (la egalitate cu CFR), iar Cîrjan se simte pregătit de primul derby Dinamo – FCSB din cariera sa.

„Nu vreau să vorbesc prea mult în afara terenului, vreau să dau tot ce am mai bun pe teren. Sunt bine, încep antrenamentele și o să fiu pregătit de meci (n.r. cu FCSB).

Am fost la foarte multe derby-uri, mergeam și în Ștefan cel Mare. Am amintiri foarte frumoase și este ceva extraordinar să joci un derby. Abia aștept să trăiesc asta pe pielea mea. Toți suntem pregătiți să arătăm tot ce putem.

Nu ne gândim niciodată la adversar, ne gândim la noi, avem un început de campionat foarte bun și jucăm un fotbal frumos.

Mister (n.r. Zeljko Kopic) este un antrenor foarte bun. După părerea mea, cred că jucăm cel mai frumos fotbal din România”, a spus Cătălin Cîrjan, citat de DigiSport.

Cu o săptămână înainte de marele derby, Dinamo a vândut deja 30.000 de bilete. Și FCSB va avea 8.000 de fani pe Arena Națională.

INTERVIURILE HotNews.ro