Sari direct la conținut

SuperLiga: Dinamo vs Botoşani – „Câinii roşii”, victorii pe linie acasă

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo – Botoşani, meci contând pentru etapa a 11-a din campionatul României, este programat, vineri, 27 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Dinamo, renăscută în acest sezon, porneşte ca mare favorită în faţa celor de la Botoşani, într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 11-a din SuperLiga.

Dinamo este pe locul 3, cu 16 puncte acumulate după 10 etape, în care a înregistrat patru victorii, patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri, iar în runda precedentă a remizat pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, scor 1-1.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic are patru succese în tot atâtea meciuri disputate acasă în acest sezon, iar cel mai bun marcator al „câinilor roşii” în campionat este Astrit Selmani, cu cinci goluri.

De altfel, Dinamo are o serie de 11 partide fără înfrângere pe teren propriu în SuperLiga, cu nouă victorii şi două rezultate de egalitate, şi este la un singur meci de recordul de acum 15 ani, când a bifat 12 meciuri fără eşec în campionat, cinci succese şi şapte remize.

De asemenea, Dinamo are cel mai bun atac din SuperLiga, cu 18 goluri marcate, la egalitate cu CFR Cluj, care are însă un meci mai puţin disputat.

Botoşani ocupă locul 15, cu şapte puncte acumulate în nouă meciuri (mai are o restanţă de disputat, acasă, cu FCSB), după două succese, o remiză şi şase eşecuri, iar în etapa precedentă a remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 3-3.

În deplasare, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a bifat o victorie şi patru înfrângeri, iar cele opt goluri ale moldovenilor au fost marcate de opt jucători diferiţi.

Botoşani are a doua cea mai slabă defensivă din SuperLiga, cu 17 goluri primite; doar ultima clasată, Gloria Buzău, a încasat mai multe, 20.

În confruntările directe din campionatul trecut, Dinamo s-a impus în ambele partide din sezonul regulat, 1-0 acasă, în tur, şi 2-0 în deplasare, în retur, iar Botoşani a câştigat în play-out, pe teren propriu, cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,23 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Dinamo – Botoşani.

Dinamo – Botoşani 1X
Cotă 1,23

INTERVIURILE HotNews.ro