Sari direct la conținut

SuperLiga: Farul Constanţa vs CFR Cluj – Petrescu ratează duelul cu Hagi

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Farul Constanţa – CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul României, este programat, duminică, 1 septembrie, de la ora 18:45, pe Stadionul Central din Ovidiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Farul Constanţa şi CFR Cluj, două echipe care au ca obiectiv intermediar accesul în play-off, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 8-a din SuperLiga.

Farul Constanţa are opt puncte după primele şapte etape din acest campionat, în care a înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în runda precedentă a remizat în deplasare cu UTA, scor 1-1 (golul egalizator a venit în minutul 90+5!).

Echipa antrenată de Gică Hagi are două succese consecutive pe teren propriu, venite însă după două eşecuri, şi a primit cel puţin un gol în 11 din ultimele 12 meciuri disputate acasă în SuperLiga (inlcusiv în sezonul trecut).

„Întâlnim un adversar foarte bun, care vine supărat după eliminarea din cupele europene. Trebuie să facem un meci complet, să ne apărăm şi să atacăm bine pentru a câştiga. Dan Petrescu ştie ce face. Ne aşteaptă un meci foarte greu”, a declarat Gică Hagi.

CFR Cluj a acumulat 10 puncte din şase meciuri (mai are o restanţă de disputat, în deplasare, cu Oţelul Galaţi), în care a bifat trei succese, o remiză şi două eşecuri, iar în etapa trecută s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Botoşani, scor 3-0.

În acest interval de timp, echipa antrenată de Dan Petrescu a fost eliminată în play-off-ul din Conference League, după 1-0 (a) şi 0-3 (d), cu Pafos, echipă din Cipru.

„Trebuie să ne concentrăm pe campionat şi Cup României. Va fi foarte greu la Farul, știm ce bună e acasă. Moralul nostru nu e bun, dar sper să avem o reacţie pozitivă”, a declarat Dan Petrescu, suspendat din cauza comportamentului din timpul meciului cu Unirea Slobozia (scor 3-0).

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori în ediţia trecută de campionat: în sezonul regulat, CFR Cluj a învins acasă, în tur, cu 3-1, pentru ca în retur, pe terenul celor de la Farul Constanţa, să se consemneze o remiză, scor 1-1; în play-off, fiecare dintre ele s-a impusacasă cu acelaşi scor, 5-1 (turul s-a jucat la Ovidiu, returul în Gruia).

Superbet oferă cota 1,53 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul CFR Cluj – Farul Constanţa.

Farul vs CFR Cluj 1X
Cotă 1.53

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro