Sari direct la conținut

SuperLiga: FCSB vs Oţelul Galaţi – Misiune dificilă pentru campioana României

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB – Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul României, este programat, vineri, 26 iulie, de la ora 22:00, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.


FCSB, care nu a convins deloc până acum în noua ediţie de campionat, şi Oţelul Galaţi, care continuă seria rezultatelor bune din sezonul precedent, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 3-a din SuperLiga.


FCSB este pe locul 9, cu două puncte acumulate după primele două runde, în care a remizat acasă cu U Cluj, scor 1-1, şi în deplasare cu Unirea Urziceni, scor 2-2.


Echipa antrenată de Elias Charalambous a mai disputat însă alte patru meciuri oficiale în acest sezon, 3-0 cu Corvinul, în Ghencea, în Supercupa României, 7-1 în deplasare şi 4-0 acasă cu Virtus în primul tur preliminar din Champions League, şi 1-1, pe teren propriu, cu Maccabi Tel Aviv, în prima manşă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor (returul este programat, miercuri, 31 iulie, pe Boszik Arena din Budapesta, Ungaria).


De asemenea, FCSB a jucat şi două partide de pregătire în această pauză competiţională, ambele în cantonamentul din Olanda, 8-0 cu amatorii de la Apeldoorn şi 2-1 cu Almere, echipă care a terminat ultimul sezon pe locul 13 din 18 în Eredivisie.


În vară, la FCSB au ajuns Marius Ştefănescu (Sepsi), Daniel Popa (U Cluj), David Kiki (Farul), William Baeten – toţi transferaţi, şi Alexandru Musi (Petrolul) – revenit după împrumut, şi au plecat Ovidiu Popescu (U Cluj) şi Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia).


Oţelul Galaţi ocupă locul 5, cu patru puncte acumulate după o victorie, 3-2 cu Botoşani, în deplasare, şi un rezultat de egalitate, 0-0 cu Farul Constanţa, pe teren propriu, înregistrate în primele două etape din SuperLiga.


În cele trei partide de pregătire disputate în această vară, echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a impus de fiecare dată, 3-2 cu Celje, 1-0 cu Jedinstvo şi 4-1 cu Marsaxlokk.


Gălăţenii au schimbat masiv lotul în această pauză competiţională, fiind aduşi Albert Hofman, Stipe Juric, Neluţ Roşu, Iustin Popescu, Vasilije Djuric, Maksim Kovalyov şi Nikola Stevanovic, în timp ce la capitolul plecări figurează Eduard Pap, Ştefan Bodişteanu, Relu Stoian, Costin Ghiocel şi George Cîrjan.


În cele două meciuri directe din sezonul regulat al campionatului trecut, fiecare dintre cele două echipe s-a impus pe terenul adversarei, FCSB în tur, la Galaţi, cu 2-0, iar Oţelul în retur, pe Arena Naţională, tot cu 2-0.


Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul FCSB – Oţelul Galaţi.

FCSB – Oţelul Galaţi 1X
Cotă 1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro