Sari direct la conținut

SuperLiga: Gloria Buzău vs U Cluj – Ardelenii vor să rămână invincibili

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia
Minge de fotbal, Foto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Gloria Buzău – U Cluj, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul României, este programat, luni, 26 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Gloria Buzău, ultima clasată, şi U Cluj, una dintre cele două echipe (alături de Oţelul Galaţi) neînvinse în acest campionat, se întâlnesc într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 7-a din SuperLiga.

Gloria Buzău este pe locul 16, cu doar cinci puncte acumulate în cele şase runde disputate până acum, în care a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în etapa precedentă a pierdut fără drept de apel pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-5.

Echipa antrenată de Andrei Prepeliţă are cea mai slabă defensivă din SuperLiga, cu 13 goluri încasate în şase meciuri, iar acasă a cucerit un punct în două partide (1-2 cu Sepsi şi 1-1 cu Rapid), singurul succes stagional fiind obţinut în deplasare (2-1 cu Poli Iaşi).

„Noi suntem o echipă nou-promovată. Se poate întâmpla orice dacă nu gestionezi bine momentele. Muncim, suntem o echipă cu mulţi jucători noi. Lotul nu este definitivat. Analizăm, căutăm soluţii”, a declarat Andrei Prepeliţă.

U Cluj ocupă locul 3, cu 12 puncte acumulate în şase etape, în care a înregistrat trei succese şi trei remize, iar în runda precedentă s-a impus categoric pe teren propriu în faţa lui Sepsi, cu 3-0 (cu o victorie astăzi, ardelenii urcă pe locul 1 în clasament, peste lidera actuală, Universitatea Craiova, care are 14 puncte).

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău nu a luat gol în trei din ultimele patru meciuri disputate în SuperLiga şi are a doua cea mai bună defensivă din campionat, cu patru goluri primite (doar Oţelul Galaţi a încasat mai puţine, trei).

„Gloria Buzău este o echipă care se va lupta pentru fiecare minge. Vedem dacă vor schimba sistemul, nu ştim. Îl au pe Constantin Budescu, care are calitate, poate veni cu o execuţie, o lovitură liberă, ultima pasă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul regulat al ediţiei 2020-2021 din Liga 2, când U Cluj s-a impus pe terenul celor de la Gloria Buzău, scor 1-0.

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Gloria Buzău – U Cluj.

Gloria Buzău vs U Cluj x2
Cotă 1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro