Sari direct la conținut

SuperLiga: Hermannstadt vs FCSB – Gigi Becali a schimbat strategia

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Hermannstadt – FCSB, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul României, este programat, duminică, 25 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Municipal din Sibiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Hermannstadt, departe de prestaţiile din sezonul trecut, şi FCSB, care a sacrificat startul de sezon intern în favoarea celui european, se întâlnesc într-una dintre cele mai aşteptate partide ale etapei a 7-a din SuperLiga.

Hermannstadt se află în subsolul clasamentului, cu doar cinci puncte acumulate după şase etape, în care a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, şi vine după un eşec suferit în runda precedentă, în deplasare, scor 2-3 cu Farul Constanţa.

Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu este însă invincibilă pe teren propriu în acest campionat, cu un succes şi două remize în trei meciuri, dar are doar două victorii în ultimele nouă partide oficiale.

„Trebuie să fim pozitivi, mergem înainte, jucăm cu FCSB. Echipele din cupele europene suferă. Nu ştiu dacă e un avantaj. FCSB şi CFR Cluj au două loturi, vedem, dar sunt obosiţi”, a declarat Marius Măldărăşanu.

FCSB are tot cinci puncte, dar din cinci meciuri (mai are de disputat o restanţă, în deplasare, cu Botoşani), după ce a bifat un succes, două remize şi două eşecuri, iar în etapa precedentă a pierdut acasă, scor 0-1 cu Poli Iaşi.

În acest interval, echipa antrenată de Elias Charalambous a fost eliminată în turul al treilea preliminar din Champions League, după 1-1 (d) şi 2-3 (a) cu Sparta Praga, şi a remizat pe terenul lui LASK Linz, scor 1-1, în prima manşă a play-off-ului din Europa League (manşa a doua este programată, joi, 29 august, de la ora 21:30, în Ghencea).

De menţionat că FCSB are o singură victorie în acest sezon din SuperLiga, 3-2 acasă cu Farul Constanţa, iar ultimul succes în deplasare l-a bifat pe 14 aprilie 2024, scor 1-0 cu CFR Cluj.

„La ora asta nu mai există rezervă! Acum există doar primul meci. Noi suntem calificaţi, nu? Aşa că cel mai important e primul meci. Cel cu Hermannstadt. Va juca cea mai bună echipă”, a declarat Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

În sezonul regulat din ediţia trecută de campionat, FCSB s-a impus în tur, pe teren propriu, în faţa celor de la Hermannstadt, cu 3-0, pentru ca, în retur, la Sibiul cele două echipe să termine la egalitate, scor 2-2.

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Hermannstad – FCSB.

Hermannstadt vs FCSB X2
Cotă 1,33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro