Sari direct la conținut

SuperLiga: Liderul ‘U’ Cluj, remiză cu goluri cu Universitatea Craiova

HotNews.ro
SuperLiga: Liderul ‘U’ Cluj, remiză cu goluri cu Universitatea Craiova
Ioan Sabău Ovidiu Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Universitatea Cluj, liderul surprinzător din SuperLiga, a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 1-1, meciul disputat în etapa cu numărul 10.

Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 1-1, în etapa #10 din SuperLiga

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a fost echipa mai bună în prima repriză. A ratat mai multe ocazii, prin Simion, Bic și Nistor, iar în minutul 39 a deschis scorul prin Thiam (’39): atacantul senegalez a marcat cu capul după un corner executat de Nistor.

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă s-a întors mai motivată după pauză. Mitriță a avut câteva ocazii importante, însă golul a fost marcat de Oshima (’67). Șutul japonezului a fost deviat, iar portarul Gertmonas nu a putut interveni.

În urma acestui rezultat, ”U” Cluj rămâne pe prima poziție în clasament, cu 22 de puncte, iar Universitatea Craiova a urcat pe locul 4, cu 16 puncte (la egalitate cu Dinamo, de pe 3).

Pentru ardeleni urmează deplasarea de la Poli Iași (sâmbătă, 28 septembrie, ora 16:45), în timp ce oltenii vor primi vizita celor de la Unirea Slobozia (luni, 30 septembrie, ora 21:00).

Au evoluat echipele:

  • U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, Cristea, Chipciu – Simion, Bic – Silaghi (Blănuță ’80), Nistor, Thiam (Codrea ’85) – Berto (Rață ’80). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
  • Universitatea Craiova: Popescu – Ndong (Căpățînă ’46), Maldonado, Sierra (Badelj ’46), Bancu – Oshima, Screciu (Houri ’82) – Paradela (Ivan ’61), Baiaram (Bana ’60), Mitriță – Koljic. Antrenor: Constantin Gâlcă
INTERVIURILE HotNews.ro