Sari direct la conținut

SuperLiga: Mihai Popescu și-a aflat pedeapsa după ce i-a spart capul lui Alexandru Tudorie

HotNews.ro
SuperLiga: Mihai Popescu și-a aflat pedeapsa după ce i-a spart capul lui Alexandru Tudorie
Mihai Popescu și Adrian Șut. Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul echipei FCSB, a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce a fost eliminat în timpul partidei cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, din etapa a 10-a a SuperLigii.

În minutul 29 al partidei de pe Stadionul „Ilie Oană”, Popescu i-a spart capul lui Alexandru Tudorie cu o lovitură de cot. Fundașul a încasat direct cartonașul roșu.

Mihai Popescu, suspendat două meciuri și amendat cu 3.000 de lei

Miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât ca fundașul să fie suspendat pentru următoarele două meciuri. În plus, Popescu va trebui să achite o amendă în valoare de 3.000 de lei.

„FC FCSB Vs. ACS Petrolul 52 – Eliminare: Popescu Mihai (gazde) – În temeiul art.63.1.b raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, se arată în comunicatul LPF.

Astfel, Mihai Popescu va rata meciurile cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Gloria Buzău. În schimb, patronul Gigi Becali a anunțat că fundașul va juca în partidele cu RFS și PAOK din Europa League.

FCSB a plătit 250.000 de euro pentru a-l transfera pe Mihai Popescu de la Farul Constanța. Fundașul a mai jucat pentru campioană doar în derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-2.

INTERVIURILE HotNews.ro