Sari direct la conținut

SuperLiga: Noi detalii despre posibilul transfer al lui Joyskim Dawa în Premier League: „Sunt discuții”

HotNews.ro
SuperLiga: Noi detalii despre posibilul transfer al lui Joyskim Dawa în Premier League: „Sunt discuții”
Joyskim Dawa: FOTO: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Impresarul Florin Vulturar a confirmat că există discuții cu o echipă din Premier League pentru transferul fundașului Joyskim Dawa de la FCSB.

Camerunzeul din lotul campioanei FCSB are o clauză de reziliere a contractului de 4 milioane de euro, potrivit patronului Gigi Becali, iar impresarul fotbalistului a dezvăluit că mutarea s-ar putea realiza în iarnă.

„Sunt ceva discuții, dar nu pot să spun echipa. Da, e o echipă din Anglia, dar nu pot să vă dau numele. E din Premier League. Doar pentru iarnă se pot face transferuri. În momentul de față sunt discuții pentru un eventual transfer în iarnă. Momentan nu vreau să-l implicăm foarte tare pe jucător”, a spus Florin Vulturar, conform iamsport.ro.

Presa din Anglia a dezvăluit recent că Fulham, Everton, Leicester (Premier League), Leeds și Burnley (Championship) doresc să-l transfere pe fotbalistul camerunez.

Cotat de Transfermarkt la 1,5 milioane de euro, Dawa a înscris 3 goluri în 18 meciuri disputate în acest sezon în tricoul celor de la FCSB.

De-a lungul carierei, fundașul central a mai jucat pentru US Avranches, Monaco B, Gil Vicente, Mariupol și Valmiera.

INTERVIURILE HotNews.ro