Sari direct la conținut

SuperLiga: Oțelul Galați, înfrângere clară cu Unirea Slobozia – Ialomițenii au scăpat de ultimul loc

HotNews.ro
SuperLiga: Oțelul Galați, înfrângere clară cu Unirea Slobozia – Ialomițenii au scăpat de ultimul loc
Dorinel Munteanu. Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Oțelul Galați a fost învinsă de Unirea Slobozia, scor 0-2, într-un meci disputat duminică, pe teren propriu, în etapa a 14-a din SuperLiga.

Aflată pe ultima poziție înaintea acestei etape, formația ialomițeană a reușit la Galați cel mai bun meci din acest sezon.

Oțelul Galați – Unirea Slobozia 0-2, în etapa #14 din SuperLiga

Trupa lui Adrian Mihalcea a trimis prima oară mingea în poartă în minutul 39, când Afalna a șutat cu mult efect din interiorul careului.

Reușita camerunezului a fost anulată după o analiză VAR care a durat 4 minute, pentru ofsaid, deși mingea a venit de la Cisotti. Arbitrul a considerat că italianul nu a controlat balonul.

Repriza secundă a fost și mai dificilă pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Perianu (’47) a deschis scorul imediat după pauză, după o centrare a lui Purece.

În minutul 73, Stevanovic l-a faultat în careu pe Coadă și a primit cartonaș roșu. Oaspeții au primit penalty, însă Toma nu a reușit să-l învingă pe Popescu.

Scorul final a fost stabilit de Șerbănică (’85): fotbalistul intrat pe teren în minutul 61 a marcat de la marginea careului.

Grație acestui succes, Unirea Slobozia a acumulat 15 puncte și a urcat pe locul 12 în clasament. De cealaltă parte, Oțelul rămâne cu 19 puncte și ocupă locul 7.

INTERVIURILE HotNews.ro