Sari direct la conținut

SuperLiga: Oțelul rămâne singura echipă neînvinsă – Remiză cu Rapid

HotNews.ro
SuperLiga: Oțelul rămâne singura echipă neînvinsă – Remiză cu Rapid
Dorinel Munteanu. Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Rapid București și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în etapa a 11-a din SuperLiga.

Rapid București – Oțelul Galați 0-0, în etapa #11 din SuperLiga

Prima mare ocazie le-a aparținut giuleștenilor: Pașcanu (’14) a trimis periculos cu capul, dar Popescu a respins spectaculos. Apoi, Pop (’17) a șutat fără preluare de la marginea careului, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Burmaz (’30) a bifat o ratare imensă: mingea a ajuns la el la marginea careului mic, a vrut să-l lobeze pe Popescu, dar a trimis peste poartă.

În minutul 37, Dorinel Munteanu l-a bruscat pe Chira și l-a tras la marginea terenului pentru a-i explica cum să stea în teren. Un episod care a amintit de gestul antrenorului din etapa precedentă, când „victimă” a fost David Maftei.

Oțelul a răspuns prin Maciel (’39), care a încercat să șuteze la colțul scurt, dar a ratat ținta.

Oaspeții au fost mai ofensivi în repriza secundă, însă Chira a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 49, după ce a suferit o fractură la glezna stângă.

Maftei (’55) și-a încercat norocul de marginea careului, dar a trimis peste. Puțin mai târziu, Juric (’62) a primit o pasă excelentă, dar a trimis în portar din șase metri.

În urma acestui rezultat, echipa lui Marius Șumudică se află pe locul 9 (13 puncte), în timp ce trupa lui Dorinel Munteanu ocupă locul 2 (18 puncte și un meci mai puțin disputat).

Oțelul este singura echipă care încă nu a pierdut în acest sezon: 4 victorii și 6 remize. De cealaltă parte, Rapid rămâne fără victorie pe teren propriu: 4 remize și o înfrângere.

Au evoluat echipele:

  • Rapid: Siegrist – Cr. Manea, Ignat, Pașcanu,. Borza – Christensen (Grameni ’79), Kait – R. Pop (Onea ’79), Hasani (Emmers ’66), Petrila (Micovschi ’72) – Burmaz (Jambor ’66). Antrenor: Marius Șumudică
  • Oțelul: I. Popescu – D. Maftei, Zivulic, Stefanovic, M. Silva – Lameira, Chira (Juric ’50), Teles – Frederic (Cojocaru ’90+2), Cisotti, A. Pop (Djuric ’61). Antrenor: Dorinel Munteanu.
INTERVIURILE HotNews.ro