Sari direct la conținut

SuperLiga: Petrolul a împlinit 100 de ani, dar are mari probleme: „Nu putem vorbi de un viitor la acest club”

HotNews.ro
SuperLiga: Petrolul a împlinit 100 de ani, dar are mari probleme: „Nu putem vorbi de un viitor la acest club”
Jucătorii echipei Petrolul Ploiești. Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Petrolul Ploiești a sărbătorit sâmbătă 100 de ani de la înființarea clubului, însă fotbalistul Valentin Țicu a dezvăluit că „Lupii Galben” se confruntă cu probleme financiare.

Recent, investitorii turci au declarat că au părăsit gruparea prahoveană „din cauza minciunilor”.

Valentin Țicu, despre problemele financiare ale Petrolului: „Suntem singuri”

Țicu, unul dintre fotbaliștii importanți din vestiarul Petrolului, spune că echipa are nevoie de sprijin financiar.

„Dacă stau și calculez, mi-am petrecut mai mult timp la Petrolul decât la propria mea casă, deci Petrolul e casa mea. Din păcate, nu putem vorbi de un viitor la acest club. Știm cu ce probleme se confruntă.

Oamenii din Ploiești care iubesc această echipă nu vin să o ajute și suntem în continuare singuri. M-aș bucura să ne putem gândi la un viitor sănătos și să ne putem dezvolta cu toții”, a declarat Țicu, după amicalul cu Vitesse Arnhem, scor 1-1.

  • Petrolul Ploiești a acumulat 18 puncte în 12 etape și se află pe locul 6 în clasamentul SuperLigii.

Țicu vrea să joace din nou fotbal: „Cred că în februarie voi putea reveni”

Țicu este accidentat, dar a intrat pentru scurt timp pe teren în partida cu Vitesse. Acesta spune că-și dorește să revină cât mai curând pe terenul de fotbal.

„Nu m-am așteptat să intru. Am fost onorat, mulțumesc conducerii că s-a gândit la acest lucru. Am fost mai emoționat decât la un meci obișnuit.

Îmi lipsește fotbalul, vreau să joc 90 de minute, nu 1 minut, și să fiu apt 100%. Nu mi-a rămas decât să fac tot ce depinde să mă recuperez și să ajung cât mai repede apt pentru echipă.

A fost o perioadă foarte grea. În prima lună după operație a fost foarte dificil. În continuare este greu, recuperarea se face cu multe dureri. Cred că în februarie voi putea reveni pe teren, să dau tot ce e mai bun și să fiu din ce în ce mai bun”, a mai spus Țicu.

INTERVIURILE HotNews.ro