Sari direct la conținut

SuperLiga: Petrolul vs CFR Cluj – Duel pentru play-off

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Petrolul – CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Petrolul, mai aproape ca niciodată de accesul în play-off, şi CFR Cluj, care nu îşi ascunde ambiţiile la titlul de campioană, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 13-a din SuperLiga.

Petrolul ocupă locul 6 după 12 etape, cu 18 puncte, şi vine după două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în runda precedentă a pierdut în deplasare cu UTA, scor 1-3.

Echipa antrenată de fostul mare internaţional turc Mehmet Topal (în acte, ca „principal”, figurează bosniacul Sanjin Alagic) este neînvinsă în partidele disputate pe teren propriu în acest sezon, cu patru succese şi două remize, iar golgheterul „lupilor galbeni” este Mihnea Rădulescu, cu patru reuşite în SuperLiga.

De menţionat că Petrolul are şase meciuri fără gol primit în acest sezon, patru pe teren propriu şi două în deplasare!

CFR Cluj ocupă locul 4, cu 18 puncte după 11 meciuri (mai are o restanţă de disputat, în deplasare, cu Oţelul Galaţi, pe 11 noiembrie 2024), şi vine după două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în runda precedentă a câştigat acasă cu Poli Iaşi, scor 2-1.

În meciurile disputate în deplasare în această stagiune din SuperLiga, echipa antrenată de Dan Petrescu a bifat un succes şi două remize (este neînvinsă pe teren străin, la fel ca Oţelul Galaţi), iar cel mai bun marcator al ardelenilor este Louis Munteanu, cu cinci goluri în campionat.

Atenţie, CFR Cluj a pierdut ultima oară într-o deplasare din SuperLiga pe 19 aprilie 2024, în campionatul precedent, scor 1-5 cu Farul!

În ediţia trecută din SuperLiga, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, iar CFR Cluj s-a impus de fiecare dată în faţa celor de la Petrolul, 1-0 în tur, acasă, şi 2-1 în retur, în deplasare.

Superbet oferă cota 1,24 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Petrolul – CFR Cluj.

Petrolul vs CFR Cluj X2
Cotă 1,24

INTERVIURILE HotNews.ro