Sari direct la conținut

SuperLiga: Poli Iaşi vs Rapid – Debut complicat pentru Marius Şumudică

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Poli Iaşi – Rapid, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul României, este programat, vineri, 23 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Emil Alexandrescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Poli Iaşi, în revenire după o perioadă mai puţin fastă din punct de vedere al rezultatelor, şi Rapid, singura echipă rămasă fără victorie în actualul sezon, se confruntă în cea mai aşteptată partidă a etapei a 7-a din SuperLiga.

Poli Iaşi este pe locul 9, cu şapte puncte acumulate după şase etape, în care a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri, iar în runda precedentă s-a impus în deplasare, în faţa celor de la FCSB, scor 1-0.

De menţionat că echipa antrenată de franco-portughezul Tony a primit gol în fiecare partidă disputată în această ediţie din SuperLiga, cu excepţia meciului din etapa trecută, şi are doar două înfrângeri pe teren propriu în 2024.

„S-au investit bani mulţi la Rapid, e presiune acolo, însă noi ne gândim doar la ce facem noi. Îl respect pe Marius Şumudică şi suntem asemănători, pentru că amândoi avem mentalitate de învingători. Îi doresc succes, dar vreau să câştig eu. Am arătat că putem juca bine, suntem o echipă puternică”, a spus Tony.

Rapid ocupă locul 12, cu cinci puncte acumulate după şase etape, în care a înregistrat cinci remize şi un eşec, şi vine după un rezultat de egalitate cu Dinamo, obţinut pe teren propriu în runda precedentă, scor 1-1.

Echipa antrenată acum de Marius Şumudică, instalat după demiterea lui Neil Lennon, nu a reuşit nici măcar un succes în acest sezonul şi are cinci egaluri, cele mai multe în SuperLiga, iar în deplasare nu a mai câştigat din 10 februarie 2024, atunci când s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la CFR Cluj.

„Preiau echipa într-o situaţie delicată, jucăm la Iaşi, nu avem timp. E o situaţie nu tocmai roz, dar sper să le transmit jucătorilor motivaţia şi spiritul Rapidului. Avem jucători valoroşi, lotul are valoare. Nu pot să promit că o să câştigăm la Iaşi, dar voi merge să ne batem de la egal la egal. Pe Tony îl ştiu de la CFR Cluj”, a spus Marius Şumudică.

În cele două partide disputate în sezonul regulat al ediţiei trecute de campionat, fiecare dintre cele două echipe s-a impus pe teren propriu, Rapid în tur, cu 3-1, iar Poli Iaşi în retur, cu 3-2.

Superbet oferă cota 1,36 pentru pronosticul X2; rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Poli Iaşi – Rapid.

Poli Iaşi vs Rapid X2
Cotă 1.36

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro