Sari direct la conținut

SuperLiga: Poli Iaşi vs Unirea Slobozia – Luptă dură pentru supravieţuire

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Poli Iaşi – Unirea Slobozia, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul României, este programat, luni, 21 octombrie, de la ora 18:30, pe Stadionul Emil Alexandrescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Poli Iaşi şi Unirea Slobozia, două adversare directe în lupta pentru evitarea retrogradării, se confruntă într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 13-a din SuperLiga.

Poli Iaşi ocupă locul 10, cu 14 puncte acumulate în 12 etape, şi vine după două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în runda precedentă a pierdut în deplasare cu CFR Cluj, scor 1-2 (primul eşec în ultimele patru partide).

În partidele disputate pe teren propriu în acest sezon, echipa antrenată de Emil Sădoi a bifat trei succese, o remiză şi două eşecuri, iar golgheterul moldovenilor este Mihai Bordeianu, cu patru reuşite în SuperLiga.

De menţionat că Emil Săndoi a triumfat în ambele meciuri de acasă ale lui Poli Iaşi de când a venit la echipă în locul lui Tony, ba, chiar în faţa unor echipe puternice, 2-0 cu Universitatea Craiova şi 1-0 cu U Cluj!

Unirea Slobozia ocupă locul 15, cu 11 puncte acumulate în 12 etape, şi vine după o victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în runda precedentă a remizat acasă cu U Cluj, scor 2-2 (nu a mai câştigat de patru meciuri).

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a bifat două succese, un egal şi trei eşecuri în meciurile disputate în deplasare în actuala ediţie din SuperLiga (a strâns şapte din cele 11 puncte pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al ialomiţenilor în campionat este Dmytro Pospelov, cu cinci goluri.

Atenţie, Unirea Slobozia are cel mai slab atac din SuperLiga, cu doar 11 goluri marcate (la fel ca Oţelul Galaţi), şi a primit cel puţin un gol în fiecare din ultimele şase meciuri oficiale, indiferent de competiţie (campionat şi cupă).

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul regulat al ediţiei 2022-2023 din Liga 2, când Unirea Slobozia a remizat pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-0.

Superbet oferă cota 1,23 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Poli Iaşi – Unirea Slobozia.

Poli Iaşi – Unirea Slobozia 1X
Cotă 1,23

INTERVIURILE HotNews.ro