Sari direct la conținut

SuperLiga: Rapid vs Oţelul – Şumudică vrea prima victorie în Giuleşti

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Rapid – Oţelul, meci contând pentru etapa a 11-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 21:30, pe Stadionul Giuleşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Rapid şi Oţelul, două echipe care au ca prim obiectiv accederea în play-off, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 11-a din SuperLiga.

Rapid este pe locul 8, cu 12 puncte acumulate după 10 etape, în care a înregistrat două victorii, şase rezultate de egalitate şi două înfrângeri, iar în runda precedentă s-a impus în deplasare, cu Unirea Slobozia, scor 2-1.

Echipa antrenată de Marius Şumudică nu a câştigat încă pe teren propriu în actuala stagiune din SuperLiga, având trei remize şi un eşec, iar cel mai bun marcator al giuleştenilor în campionat este Rareş Pop, cu trei goluri.

Rapid are cele mai multe rezultate de egalitate din SuperLiga, şase, nu are nici o victorie pe teren propriu în acest sezon şi a primit gol în fiecare dintre cele 10 meciuri disputate în actualul campionat.

„M-ar mulţumi să jucăm foarte bine cu Oţelul. Cu toate că îmi e frică un pic de meciul ăsta, de organizarea lor. Cu siguranţă voi întâlni o echipă aprigă, agresivă, şi voi vedea ce se va întâmpla”, a spus Marius Şumudică.

Oţelul continuă să se lupte la vârful ierarhiei, cu cele 17 puncte acumulate în nouă meciuri (mai are de disputat o restanţă, cu CFR Cluj, acasă), după patru victorii şi cinci rezultate de egalitate, iar în etapa precedentă a remizat pe teren propriu cu Dinamo, scor 1-1.

În partidele disputate în deplasare în actualul sezon, echipa antrenată de Dorinel Munteanu a bifat două succese şi trei remize, iar golgheterii gălăţenilor sunt Alexandru Pop şi Diego Zivulic, fiecare cu câte trei reuşite în SuperLiga.

Oţelul este, alături de U Cluj, una dintre cele două echipe neînvinse în acest campionat şi are cea mai bună defensivă din SuperLiga, cu doar patru goluri primite în nouă meciuri.

„Ştiu că Rapid are în componenţă jucători de o înaltă calitate, dar îmi doresc şi ne dorim să mergem la acest joc cu speranţa că vom obţine punct sau puncte”, a declarat Dorinel Munteanu.

În confruntările directe din ediţia trecută de campionat, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, când au remizat în tur, la Galaţi, scor 0-0, pentru ca, în retur, Rapid să se impună în Giuleşti cu Oţelul, scor 2-1.

Superbet oferă cota 1,27 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Rapid – Oţelul.

Rapid vs Oțelul 1X
Cotă 1.27

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro