Sari direct la conținut

SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleştenii caută primul succes

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Rapid – Sepsi, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul României, este programat, luni, 5 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Giuleşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.


Rapid, încă fără victorie în acest campionat, şi Sepsi, neînvinsă în startul de sezon, se întâlnesc în cea mai tare partidă a etapei a 4-a din SuperLiga.


Rapid a acumulat două puncte în primele trei etape, după ce a remizat în deplasare cu UTA, scor 1-1, şi pe teren propriu cu CFR Cluj, 2-2, şi a pierdut în deplasare cu Petrolul, scor 0-1.


În vară, echipa antrenată de Neil Lennon a disputat cinci partide de verificare: le-a învins pe Ruadomlje, scor 2-1, pe Zaglebie, scor 1-0, şi pe Maribor, scor 4-0, a pierdut cu Celje, scor 0-1, şi a remizat cu Ruzomberok, scor 1-1.


La nivelul lotului, giuleştenii s-au întărit cu Benjamin Siegrist, Filip Blazek, Luka Gojkovic, Timotej Jambor şi Cristi Manea, Jakub Hromada a fost transferat definitiv, iar Rareş Pop, Claudiu Micovschi, Cătălin Vulturar şi Ştefan Pănoiu au revenit la echipă după perioadele de împrumut; au plecat, în schimb, Funsho Bamgboye, Dragoș Grigore, Alexandru Albu şi Ermal Krasniqi.


De menţionat că Rapid nu au mai câştigat de şase meciuri în faţa lui Sepsi, interval în care s-au consemnat trei victorii pentru covăsneni şi trei remize!


Sepsi are şapte puncte după cele trei runde disputate până acum, în care a înregistrat două succese, 1-0 acasă cu Poli Iaşi şi 2-1 în deplasare cu Gloria Buzău, şi o remiză, 1-1 pe teren propriu cu Dinamo.


Echipa antrenată de germanul Bernd Storck a disputat trei meciuri amicale în pauza competiţională, 1-1 cu Unirea Slobozia, 4-4 cu Ferencvaros, campioana Ungariei, şi 1-3 cu Austria Viena, locul 8 în ultima ediţie a campionatului din Austria.


Principalele veniri în lot ale verii sunt Sota Mino (Hermannstadt), Marcelo Freitas (UTA), Marius Coman (Corvinul), alături de revenirile lui Ion Gheorghe (Stal Mielec) şi Vitalie Damaşcan (Lausanne Ouchy), iar plecările importante se numesc Marius Ştefănescu (FCSB), Andres Dumitrescu (revenit după împrumut la Slavia Praga), Mihai Bălaşa (Farul), Adan Aganovic (Unirea Slobozia), Roland Varga (Kazincbarcika), Pavol Safranko (Sabah), Jonathan Rodriguez şi Mario Rondon (ambii liberi de contract).


Atenţie, în ultimele trei deplasări din campionat, Sepsi a marcat de fiecare dată cel puţin două goluri (şapte în total)!
În sezonul regulat din campionatul trecut, cele două echipe au remizat de fiecare dată, 0-0 în Giuleşti, în tur, şi 0-0 la Sf. Gheorghe, în retur, pentru ca, în play-off, Sepsi să câştige ambele partide cu Rapid, 1-0 în tur, în deplasare, şi 3-2 în retur, acasă.


Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Rapid – Sepsi.

Rapid – Sepsi 1X
Cotă 1,33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro