Sari direct la conținut

SuperLiga: Remiză fără goluri între FCSB și Rapid, deși ambele echipe au avut ocazii mari

HotNews.ro
SuperLiga: Remiză fără goluri între FCSB și Rapid, deși ambele echipe au avut ocazii mari
Elias Charalambous / Sursa foto: Vlad Suheschi / imago sportfotodienst / Profimedia

FCSB – Rapid, cel mai așteptat meci din etapa cu numărul 14 a SuperLigii, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Pe Arena Națională au fost prezenți 40.287 de spectatori.

FCSB – Rapid 0-0, în derby-ul etapei #14 din SuperLiga

Prima ocazie le-a aparținut gazdelor: Miculescu a șutat puternic din colțul careului mare, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Siegrist.

FCSB a presat în continuare, iar Olaru l-a pus la încercare pe Siegrist cu un șut de la marginea careului. Portarul elvețian a fost atent și a respins în corner.

Rapid a răspuns în minutul 15: Petrila a trimis mingea peste apărarea adversă pentru N’Jie, însă Târnovanu a respins. Boupendza a urmărit balonul, dar nu a reușit să înscrie în poarta goală. Asistentul a ridicat fanionul pentru un ofsaid la începutul fazei, însă decizia nu era corectă.

Gazdele au cerut un penalty în minutul 26, când Tănase a căzut după un duel în careu cu Boupendza, însă arbitrul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Olaru și-a încercat din nou norocul în minutul 30, dar Siegrist a avut o nouă intervenție bună. Portarul Rapidului a ieșit din nou în evidență în prelungirile primei reprize, când a respins în corner la șuturile expediate de Octavian Popescu și Olaru.

Șut a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 51: a deviat spectaculos cu călcâiul, dar mingea s-a scurs pe lângă poartă.

Căpitanul gazdelor, Olaru, a căutat colțul lung în minutul 63, însă a ratat ținta. FCSB putea da lovitura în minutul 82, însă Popa s-a grăbit, a tras la colțul scurt și a nimerit doar plasa laterală.

După acest meci, FCSB are 20 de puncte și ocupă locul 6 (are și un meci mai puțin disputat), în timp ce Rapid se află pe locul 10, cu 17 puncte.

Au evoluat echipele:

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Şut, Fl. Tănase (Baba Alhassan 78) – Al. Băluţă (D. Popa 56), Miculescu (M. Ştefănescu 84), Oct. Popescu (Al. Musi 84). Antrenor: Elias Charalambous
  • Rapid: Siegrist – C. Manea, C. Ignat, Paşcanu – Onea, Kait (Emmers 37), Christensen, Borza – N’Jie (Al. Dobre 61), Boupendza, Petrila (Micovschi 87). Antrenor: Marius Şumudică.
INTERVIURILE HotNews.ro