Sari direct la conținut

SuperLiga: Remiză între Oțelul și Dinamo. VAR, decizii în favoarea „câinilor”

HotNews.ro
SuperLiga: Remiză între Oțelul și Dinamo. VAR, decizii în favoarea „câinilor”
Dorinel Munteanu. Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Oțelul Galați și Dinamo București au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în etapa cu numărul 10 din SuperLiga.

Cele două echipe au început excelent sezonul 2024/25 și ocupă locuri fruntașe în clasament (2 și 3).

Înainte de startul partidei, Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a purtat o banderolă neagră pe braț, în locul celei cu steagul Croației și cu sigla lui Dinamo. Gestul a fost făcut în memoria lui Gigi Mulțescu: legenda dinamovistă a murit duminică, 15 decembrie, la vârsta de 72 de ani.

Și jucătorii au avut banderole de doliu și au intrat pe teren cu tricouri negru, cu poza fostului jucător și antrenor pe față și cu mesajul „Mulțescu ∞” (simbolul infinitului) pe spate.

Oțelul Galați – Dinamo București 1-1, în etapa #10 din SuperLiga

Prima care a marcat a fost Dinamo. În minutul 18, portarul Iustin Popescu a preluat greșit o pasă venită de la Cisse și l-a faultat pe Selmani, care îi furase mingea. Tot atacantul kosovar a transformat penalty-ul.

„Câinii” au condus doar 8 minute. Cisotti a trimis în bară, mingea a ajuns la Maciel și acesta a marcat din apropierea porții.

O fază controversată a avut loc în minutul 59 al partidei. Cîrjan și Teles s-au duelat pentru minge, iar dinamovistul a atins-o cu mâna. Arbitrul Viorel Flueran a mers la monitorul VAR, dar nu a acordat penalty pentru gălățeni.

În urma acestui rezultat, Oțelul rămâne neînvinsă și rămâne pe locul doi (17 puncte), în timp ce Dinamo se menține pe a treia poziție a podiumului (16 puncte).

INTERVIURILE HotNews.ro