Sari direct la conținut

SuperLiga României rămâne fără golgheter: „Ieri am semnat actul de transfer”

HotNews.ro
Foto: Vlad Suheschi / imago sportfotodienst / Profimedia
Florinel Coman Foto: Vlad Suheschi / imago sportfotodienst / Profimedia

Gigi Becali a confirmat faptul că s-a înțeles cu cei de la Al-Gharafa pentru transferul definitiv al lui Florinel Coman. Campioana României va primi 5.25 milioane de euro în schimbul golgheterului din SuperLiga.

Florinel Coman va semna cu Al-Gharafa – FCSB va încasa 5.25 milioane de euro în schimbul acestuia

Plecat în Germania la Campionatul European alături de echipa națională, Florinel Coman va părăsi în cele din urmă SuperLiga României, după ce Gigi Becali s-a înțeles cu cei de la Al-Gharafa.

Florinel Coman are o clauză de reziliere se 5 milioane de euro, însă patronul campioanei României se laudă că a obținut un preț mai bun.

În sezonul trecut, Coman a strâns 38 de meciuri în toate competițiile, a marcat 19 goluri și a oferit 11 pase decisive.

„Două lucruri. Eu nu puteam să spun până acum ce nu știam sigur. Eu spuneam public ce știam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauză.

Ca dovadă că îl vor, am mai negociat și am luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi și ei. Ieri am semnat actul de transfer.

Am vorbit cu Florinel. A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel și a zis că între 15 și 20 iulie se duce să facă vizita medicală și să semneze contractul. Totul este înțeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat.” – a declarat finanțatorul roș-albaștrilor, potrivit Digi Sport.

La Al-Gharafa, Florinel Coman ar urma să încaseze undeva la două milioane de euro pe an.

INTERVIURILE HotNews.ro