Sari direct la conținut

SuperLiga: Sepsi vs Dinamo – Se anunţă spectacol la Sf. Gheorghe

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro


Sepsi – Dinamo, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 27 iulie, de la ora 22:00, pe Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.


Sepsi, singura echipă cu punctaj maxim, şi Dinamo, care se anunţă ca una dintre protagonistele acestui sezon, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 3-a din SuperLiga.


Sepsi are şase puncte după primele două runde, în care s-a impus acasă în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 1-0, şi pe terenul celor de la Gloria Buzău, scor 2-1.


Echipa antrenată de germanul Bernd Storck a disputat trei meciuri amicale în pauza competiţională, 1-1 cu Unirea Slobozia, 4-4 cu Ferencvaros, campioana Ungariei, şi 1-3 cu Austria Viena, locul 8 în ultima ediţie a campionatului din Austria.


Principalele veniri în lot ale verii sunt Sota Mino (Hermannstadt), Marcelo Freitas (UTA), Marius Coman (Corvinul), alături de revenirile lui Ion Gheorghe (Stal Mielec) şi Vitalie Damaşcan (Lausanne Ouchy), iar plecările importante se numesc Marius Ştefănescu (FCSB), Andres Dumitrescu (revenit după împrumut la Slavia Praga), Mihai Bălaşa (Farul), Adan Aganovic (Unirea Slobozia), Roland Varga (Kazincbarcika), Pavol Safranko (Sabah), Jonathan Rodriguez şi Mario Rondon (ambii liberi de contract).


Dinamo are trei puncte în clasament, după ce în prima etapă a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-3 (după ce a condus cu 2-0), iar în etapa a doua s-a impus categoric acasă, scor 4-1 cu Petrolul.


În meciurile de pregătire din această vară, echipa antrenată de Zeljko Kopic a disputat trei amicale în cadrul turneului din Slovenia, 4-3 cu Domzale (locul 7 în prima ligă slovenă), 2-1 cu Bistrica (locul 7 în liga a doua slovenă) şi 0-2 cu Krivbas (locul 3 în prima ligă din Ucraina).


„Câinii roşii” şi-au întărit lotul în pauza competiţională cu zece fotbalişti, cei mai reprezentativi fiind Cătălin Cîrjan (liber de contract, ultima oară la Rapid) şi Raul Opruţ (împrumutat de la Kortrijk), dar i-au pierdut, printre alţii, pe Deniz Giafer (Bihor), Dani Iglesias (Steaua), Neluţ Roşu (Oţelul), Domagoj Pavicic (Aris) şi Ricardo Grigore (liber de contract).


În cele două meciuri directe din sezonul regulat al campionatului trecut, Sepsi s-a impus de fiecare dată în faţa lui Dinamo, 3-0 în tur, în deplasare, şi 2-1 în retur, pe teren propriu.


Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Sepsi – Dinamo.

Sepsi – Dinamo 1X
Cotă 1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro