Sari direct la conținut

SuperLiga: Unirea Slobozia vs Rapid – Test complicat pentru giuleşteni

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Unirea Slobozia – Rapid, meci contând pentru etapa a 10-a din campionatul României, este programat, luni, 23 septembrie, de la ora 21:00, pe Clinceni Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Unirea Slobozia, nou promovata cu un start de sezon peste aşteptări, şi Rapid, marea dezamăgire a acestui început de campionat, se întâlnesc într-o partdă care încheie etapa a 10-a din SuperLiga.

Unirea Slobozia se află la mijlocul ierarhiei, cu 11 puncte acumulate după nouă etape, în care a înregistrat trei victorii, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri, iar în runda precedentă a pierdut pe terenul celor de la Dinamo, scor 0-1.

În acest interval, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a fost eliminată în play-off-ul din Cupa României, după ce a pierdut în deplasare, scor 0-1 cu Csikszereda, echipă din Liga 2.

Unirea Slobozia are al doilea cel mai slab atac din campionat, cu opt goluri marcate (doar UTA a înscris mai puţine – 7), iar singura victorie de acasă din acest campionat a venit chiar în ultimul meci disputat pe teren propriu, scor 2-1 cu cealalată nou promovată, Gloria Buzău.

„Nici nu mai luăm în calcul că nu jucăm acasă. Va fi un meci extrem de dificil, Rapid cred că este unul dintre cele mai organizate cluburi. Poate reveni oricând, pentru că este o echipă rănită, în foame de rezultate”, a declarat Adrian Mihalcea.

Rapid este pe locul 13, cu nouă puncte acumulate în cele nouă partide de până acum, după un succes, şase remize şi două eşecuri, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu în faţa liderului U Cluj, scor 0-2.

Singura victorie stagională a giuleştenilor este cea de la instalarea lui Marius Şumudică în locul lui Neil Lennon, scor 2-1 în deplasare cu Poli Iaşi (cu nou antrenor, Rapid a mai bifat un egal şi o înfrângere).

Rapid a primit gol în toate partidele disputate în deplasare în acest sezon din SuperLiga şi a reuşit să marcheze în patru dintre ele (doar la Ploieşti nu a înscris, 0-1 cu Petrolul).

„Jucăm pe un teren dificil, la Clinceni, dar nu trebuie să mai căutăm scuze şi trebuie să mergem acolo pentru a câştiga. Avem nevoie de o înlănţuire de victorii. E un campionat strâns şi ciudat. Oricine poate bate pe oricine. Trebuie să luăm trei puncte şi să ne apropiem la o singură victorie de play-off”, a spus Marius Şumudică.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul regulat al ediţiei 2021-2022 din Liga 2, când Unirea Slobizia s-a impus pe teren propriu în faşa celor de la Rapid cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,26 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Unirea Slobozia – Rapid.

Unirea Slobozia – Rapid X2
Cotă 1,26

INTERVIURILE HotNews.ro