Sari direct la conținut

SuperLiga: Unirea Slobozia vs UTA – Duel în premieră

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Unirea Slobozia – UTA, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul României, este programat, luni, 5 august, de la ora 19:00, pe Clinceni Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.


Unirea Slobozia, neînvinsă în acest start de sezon, deşi a promovat în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc, şi UTA, departe deocamdată de evoluţiile din campionatul trecut (a ratat dramatic play-off-ul şi a terminat pe locul 1 în play-out), se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 4-a din SuperLiga.


Unirea Slobozia a acumulat cinci puncte în primele trei etape, după o victorie, 1-0 pe terenul celor de la Farul, şi două rezultate de egalitate, 2-2 acasă cu FCSB şi 1-1 în deplasare cu Hermannstadt.


În meciurile de pregătire din această vară, echipa antrentă de Adrian Mihalcea a încheiat la egalitate cu doi adversari din SuperLiga, Sepsi și Dinamo, de fiecare dată 1-1, plus un 2-2 cu Chiajna (Liga 2), în ultimul amical din presezon.


Ialomiţenii şi-au întărit lotul cu jucători cu ştate vechi în SuperLiga, precum Aganovic (Sepsi), Bărbuț, Antoche şi Medina (toţi de la Hermannstadt), Fl. Ilie (U Cluj), A. Lopez (UTA), Perianu (FCSB) şi Camara (Botoşani), toţi semnând din postura de fotbalişti liberi de contract.


De menţionat că Unirea Slobozia este neînvinsă în ultimele şapte meciuri oficiale disputate acasă, în care a înregistrat patru succese și trei remize (ultimul eşec pe teren propriu a fost în luna martie, 0-1 cu Csikszereda, în Liga2).


UTA are doar două puncte strânse în primele trei runde, în care a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu Rapid şi cu U Cluj, de fiecare dată 1-1, şi a pierdut în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 2-4.


În această vară, echipa antrenată de Mircea Rednic a început rău perioada de pregătire, 1-2 cu Borac Banja Luka şi 1-3 cu Sarajevo, dar s-a impus în ultima partidă de verificare, 7-1 cu Voitsberg.


Printre cele mai spectaculoase achiziţii ale arădenilor în pauza competiţională se numără Cornel Rîpă, Benjamin Van Durmen, Robert Popa, Andrei Dumiter, Valentin Costache, Alexandru Cîmpanu, Valentin Borcea şi Raoul Cristea, iar la capitolul plecări trebuie menţionaţi Rareș Pop, Claudiu Micovschi şi Cătălin Vulturar, toţi la Rapid (de unde au fost împrumutaţi).


Atenţie, UTA se află în căutarea primei victorii a sezonului şi are un singur meci câştigat în ultimele şapte deplasări din Superliga, în rest a bifatpatru înfrângeri şi două remize!


Unirea Slobozia şi UTA nu s-au mai întâlnit până acum într-un joc oficial, astfel că partida de la Clinceni este prima dintre cele două echipe.


Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Unirea Slobozia – UTA.

Unirea Slobozia – UTA 1X
Cotă 1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro