Sari direct la conținut

SuperLiga: Universitatea Craiova vs Petrolul – Oltenii, favoriţi în Bănie

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia
Minge de fotbal, Foto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Universitatea Craiova – Petrolul, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul României, este programat, duminică, 4 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Universitatea Craiova şi Petrolul, două echipe cu un start bun de sezon, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 4-a din SuperLiga.

Universitatea Craiova are şapte puncte după primele trei etape, acumulate după ce a înregistrat două victorii, 4-2 acasă cu UTA şi 2-0 în deplasare cu CFR Cluj, şi un rezultat de egalitate, 1-1 pe terenul celor de la Hermannstatd.

Oltenii vin după o victorie în Conference League, 3-2 pe teren propriu cu Maribor (Slovenia), dar au fost eliminaţi încă din turul al doilea al competiţiei după ce, în prima manşă, au cedat, scor 0-2.

În meciurile de pregătire din această vară, echipa antrentă de Costel Gâlcă a disputat patru amicale cu adeversare de calibru şi a bifat un succes, 1-0 cu LegiaVarşovia, şi trei eşecuri, 1-2 cu Pafos, 1-4 cu Ludogoretsşi 1-2 cu St. Gallen.

Universitatea Craiovaşi-a întărit lotul în pauza competiţională, printre alţii, cu OshimaTakuto (de la Cracovia), Luis Paradella (de la Saprissa), Silviu Lung (de la Poli Iaşi) şi Gregorio Sierra (de la Burgos), dar i-a pierdut pe George Cîmpanu (UTA), JovanMarkovic (U Cluj) – ambii împrumutaţi, Alexandru Mateiu (Petrolul) şi Ante Rogiljic (liber de contract).

Petrolul are patru puncte obţinute în cele trei runde disputate până acum în SuperLiga, după ce a câştigat acasă cu Rapid, scor 1-0, chiar în etapa precedentă, a remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 0-0, şi a pierdut în deplasare cu Dinamo, scor 1-4.

„Lupii galbeni”au un nou antrenor, pe fostul mare internaţional turc Mehmet Topal, iar în această vară au disputat două partide amicale, ambele în cadrul cantonamentului din Turcia, 1-0 cu Hermannstadt şi 1-2 cu Fenerbahce.

La nivel de lot, Petrolul i-a adus, printre alţii, pe Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova), Alexandru Tudorie (UTA) şiRicardinho(Voluntari), şi s-a despărţit de nume importante precum Jair (liber de contract) şi Alexandru Musi (revenit la FCSB după împrumut).

În meciurile directe din campionatul trecut, disputate în sezonul regulat, fiecare dintre cele două echipe s-a impus pe terenul adversarei, Petrolul în tur, cu 3-1, iar Universitatea Craiova în retur, cu 3-2.

Superbet oferă cota 1,62 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Universitatea Craiova – Petrolul.

Universitatea Craiova vs Petrolul 1
Cotă 1.62

INTERVIURILE HotNews.ro