Sari direct la conținut

SuperLiga: Universitatea Craiova vs Unirea Slobozia – Şansă uriaşă pentru olteni

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia, meci contând pentru etapa 11-a din campionatul României, este programat, luni, 30 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Universitatea Craiova, aflată încă în zona de play-off, în ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă, şi Unirea Urziceni, una dintre surprizele plăcute ale acestui campionat, se întâlnesc în partida care încheie etapa a 11-a din SuperLiga.

Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 16 puncte acumulate după 10 etape, în care a înregistrat patru victorii, patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri, iar în runda precedentă a remizat pe terenul liderei U Cluj, scor 1-1.

Oltenii vin după patru meciuri la rând fără victorie în campionat, interval în care au bifat două remize şi două eşecuri, primind gol în fiecare dintre ele.

Pe teren propriu, echipa antreantă de Costel Gâlcă este însă neînvinsă, cu două victorii şi două egaluri, iar cel mai bun marcator al alb-albaştrilor şi al campionatului (la egalitate cu Astrit Selmani de la Dinamo) este Alexandru Mitriţă, cu şase goluri în SuperLiga.

Atenţie, Universitatea Craiova are opt meciuri oficiale la rând fără eşec acasă, ultima înfrângere în Bănie fiind înregistrată pe 25 aprilie 2024, scor 0-1 cu CFR Cluj!

Unirea Slobozia ocupă locul 13, cu 11 puncte acumulate în cele 10 partide disputate până acum, după trei victorii, două rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri, iar în etapa trecută a pierdut pe teren propriu cu Rapid, scor 1-2 (joacă acasă pe Clinceni Arena).

În acest interval, ialomiţenii au fost eliminaţi din Cupa României, încă din play-off-ul competiţiei, după ce a pierdut în deplasare, cu Csikszereda (Liga 2), scor 0-1.

În meciurile disputate în deplasare în actualul sezon, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a bifat două succese, o remiză şi două eşecuri, iar golgheterul ei este Dmytro Pospelov, cu cinci reuşite în SuperLiga.

De menţionat că cel mai bun marcator al celor de la Unirea Urziceni este fundaşul ucrainean Dmytro Pospelov (32 de ani), autor a cinci goluri în actualul campionat!

Universitatea Craiova şi Unirea Slobozia nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că partida de astăzi este prima confruntare oficială între cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Universitatea Craiova – Unirea Slobozia.

Universitatea Craiova vs Unirea Slobozia 1
Cotă 1.42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro