Sari direct la conținut

SuperLiga: UTA vs Oţelul Galaţi – Rednic îl testează pe liderul Dorinel

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia
Minge de fotbal, Foto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia

UTA – Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa a 5-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 10 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Francis von Neuman din Arad, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

UTA şi Oţelul Galaţi, primele două clasate în play-out-ul ediţiei trecute de campionat, dar cu rezultate diferite în acest sezon, se confruntă într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 5-a din SuperLiga.

UTA are cinci puncte strânse în primele patru runde, în care a înregistrat o victorie, 1-0 cu Unirea Slobozia (a), două rezultate de egalitate, ambele pe teren propriu, cu Rapid şi cu U Cluj, de fiecare dată 1-1, şi o înfrângere, 2-4 cu Universitatea Craiova (d).

Atenţie, echipa antrenată de Mircea Rednic are două meciuri consecutive fără gol primit şi se află încă în căutarea primei victorii pe teren propriu în acest campionat!

„Oţelul e o echipă foarte bună, care s-a adaptat la filosofia lui Dorinel Munteanu. Toată lumea aleargă, toţi ascultă, nu fac prostioare ca ai mei. Noi mai construim, am băgat două milioane în terenul ăsta ca să jucăm cu minge lungă?”, a declarat Mircea Rednic.

Oţelul Galaţi este pe locul 1 în clasament, după ce a acumulat 10 puncte în cele patru runde disputate până acum în SuperLiga, în care a bifat trei succese, 3-2 cu Botoşani (d), 2-0 cu FCSB (d) şi 1-0 cu Hermannstadt (a), şi o remiză, 0-0 cu Farul Constanţa (a).

De menţionat că echipa antrenată de Dorinel Munteanu, fără gol primit în ultimele trei partide din campionat, este una dintre cele patru care nu au pierdut în actualul sezon!

„Ne aşteptăm la o partidă bună, solidă a băieţilor noștri. Sigur, este o deplasare lungă, dar nu avem nici o scuză pentru felul în care ne vom prezenta. Ar trebui să uităm poziţia în clasament, ne gândim să luăm fiecare joc în parte, să analizăm şi să obţinem maximum din acest joc, de la Arad”, a spus Dorinel Munteanu.

Cele două echipe s-au confruntat de trei ori în campionatul trecut: în sezonul regulat, au remizat, în tur, la Arad, scor 1-1, pentru ca, în retur, Oţelul Galaţi să treacă de UTA cu 4-2; în play-out, arădenii şi-au luat revanşa, pe teren propriu, scor 3-1.

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul UTA – Oţelul Galaţi.

INTERVIURILE HotNews.ro