Sari direct la conținut

Surpriză la ATP 's-Hertogenbosch – Al cincilea favorit, învins clar de locul 232 mondial

HotNews.ro
Adrian Mannarino, Foto: Javier Vicencio / Zuma Press / Profimedia
Adrian Mannarino, Foto: Javier Vicencio / Zuma Press / Profimedia

​Gijs Brouwer a furnizat surpriza zilei de miercuri pe tabloul principal al turneului „ATP 250” de la ‘s-Hertogenbosch (Olanda), reprezentantul gazdelor învingându-l în două seturi pe Adrian Mannarino (al cincilea favorit).

Adrian Mannarino, învins de Gijs Brouwer la ATP ‘s-Hertogenbosch

Aflat pe locul 232 în ierarhia mondială și cu doar 23 de meciuri jucate la turnee ATP, Brouwer s-a impus după o oră și 16 minute de joc în fața francezului (21 ATP), scor 6-3, 6-3.

Gijs va juca în sferturi cu învingătorul partidei dintre francezii Ugo Humbert (16 ATP, favorit 3) și Arthur Fils (38 ATP).

Brouwer, care a disputat 263 de meciuri în competiții ITF și 113 la turnee Challenger, a trecut în primul tur de Jakub Mensik (79 ATP), după ce în calificări îi eliminase pe Nicolas Moreno De Alboran (150 ATP) și Cristian Garin (115 ATP).

De știut:

  • Adrian Mannarino a fost aproape de eliminare și în runda inaugurală, dar a revenit de la scorul de 3-6, 1-4 în meciul cu Stefano Napolitano (125 ATP).
  • Ajuns la 35 de ani, Mannarino are în palmares 5 titluri ATP și alte 10 finale pierdute.
  • Adrian n-a mai reușit să lege două victorii consecutive de la Australian Open 2024.

Libema Open este un turneu din categoria ATP 250 ce se desfășoară în perioada 10–16 iunie, la ‘s-Hertogenbosch (Olanda). Se joacă pe iarbă și este dotat cu premii totale în valoare de €690,135. Campionul en-titre este Tallon Griekspoor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro