Sari direct la conținut

TAS i-a redus suspendarea fotbalistul Paul Pogba. Când se poate întoarce pe teren

HotNews.ro
Paul Pogba / Foto: Griffoni Ettore/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Paul Pogba / Foto: Griffoni Ettore/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis, vineri, ca suspendarea fotbalistului Paul Pogba, de la Juventus Torino, să fie redusă, de la patru ani cât a fost inițial, la 18 luni, scrie News.ro.

În urma deciziei de la TAS, mijlocașul Pogba va putea reveni pe teren din luna martie 2025.

El a fost suspendat inițial pentru patru ani, după ce a picat un test antidoping efectuat în august 2023, la finalul unui meci dintre Juventus și Udinese. Jucătorul lui Juventus a fost acuzat că a consumat DHEA, o substanță interzisă care stimulează testosteronul endogen.

Francezul va putea începe antrenamentele cu Juventus, cu care rămâne sub contract până în iunie 2026, din ianuarie anul viitor. 

„Ultima dată când am verificat, eram încă jucător la Juve, aveam un contract, dar nu am avut ocazia să vorbesc cu preşedintele sau cu antrenorul. A fost tăcere. Cred că aşteaptă rezultatul apelului, dar va trebui să îi întrebaţi”, a declarat el în iulie pentru Sky Sports, citat de News.ro.

El a declarat că nu este „mai slab”, chiar dacă nu a mai jucat de 14 luni. „Mă simt ca un copil care vrea să devină profesionist. Mă antrenez şi fac tot ce pot pentru a reveni pe teren. Vreau să lupt împotriva acestei nedreptăţi”.

INTERVIURILE HotNews.ro