Sari direct la conținut

Tastatura cameleonica

HotNews.ro

Probabil ca nu te preocupa prea tare felul in care arata accesoriile tale IT, dar s-ar putea sa te razgandesti, dupa ce vei vedea modelul de tastatura Optimus Maximus. Fiecare tasta este dotata cu un display OLED (organic light-emitting diode), multumita caruia tastatura poate afisa fonturi si culori diferite, precum si fotografii micute.

Conform artlebedev.com, fiecare buton de pe aceasta tastatura afiseaza functia pe care tu o alegi in momentul respectiv. Astfel, se pot folosi cu usurinta diferite limbi: chirilica, greaca veche, araba, precum si diverse caractere, de la cifre, pana la simboluri speciale, coduri HTML etc. Ii poti transforma functiile asa cum vrei.

Tastatura masoara 537 mm in lungime, 173 mm in latime si are o grosime de 38 de mm; o poti folosi atat in sistemul Windows, cat si in Mac OS X pentru circa 4-5 ani, aceasta este durata ei de viata.

Fiecare tasta poate fi scoasa cu usurinta, pentru a fi curatata sau inlocuita. Tastatura are si un senzor de lumina care adapteaza automat luminozitatea display-ului.

Pentru instalarea ei, ai nevoie de:

– Windows XP sau Vista si USB 1.1 (sau, mai indicat, 2.0); Mac OS X 10.4.8 sau mai mult

– cel putin 20 MB liberi pe hard

– cel putin 256 MB RAM

Urmariti ‘schimbarea la fata’ a tastaturii Optimus Maximus

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro