Sari direct la conținut

Tenis de masă: Bernadette Szocs, calificare spectaculoasă în optimile WTT Star Contender Bangkok 2024 după o revenire fantastică

HotNews.ro
Tenis de masă: Bernadette Szocs, calificare spectaculoasă în optimile WTT Star Contender Bangkok 2024 după o revenire fantastică
Bernadette Szocs Foto: Li Xuejun / Xinhua News / Profimedia

Bernadette Szocs s-a calificat în optimile WTT Star Contender Bangkok 2024 la tenis de masă, după ce a trecut de Hoi Kem Doo în trei seturi, scor 11-5, 12-10, 11-6.

Bernadette Szocs, victorie în duelul cu Hoi Kem Doo

Bernadette Szocs este singura româncă rămasă în competiția WTT Star Contender Bangkok 2024 la tenis de masă.

Jucătoarea legitimată la CSA Steaua București a învins-o în trei seturi pe Hoi Kem Doo, sportiva din Hong Kong, după o revenire fantastică în setul al doilea.

În setul doi, românca a salvat 5 mingi de set. Jucătoarea din Hong Kong a condus-o cu 10-6 în setul 2. Bernie Szocs a câştigat 6 puncte la rând şi şi-a adjudecat cel de al doilea set.

A urmat un set adjudecat clar, cu 11-6, de Bernie Szocs. Reverul româncei a funcţionat foarte bine. 

În optimi, Szocs o va înfrunta pe nipona Miyu Nagasaki.

Turneul WTT Star Contender Bangkok 2024 este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Dotată cu premii totale de 250.000 de dolari, întrecerea de la Bangkok le aduce campionilor 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte, iar semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

INTERVIURILE HotNews.ro