Sari direct la conținut

Tolontan: Orlando Nicoara si-a dat demisia de la conducerea Mediafax Group

HotNews.ro

Orlando Nicoara, seful Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax, gandul.info, prosport.ro), ar fi demisionat si sint mari sanse ca el sa plece de la 1 ianuarie 2015, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau. Contactat de HotNews.ro, Orlando Nicoara a spus ca nu comenteaza informatia. Tolontan scrie ca motivul demisiei ar fi fost „o discutie intre Nicoara si Sarbu, incheiata cu demisia primului”.

Tolontan citeaza o sursa din Mediafax Group, care spune ca „De cind nu mai are ProTV, Sarbu se implica in chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group si Orlando nu e omul care sa suporte comportamentul deseori nervos al lui Sarbu”.

Orlando Nicoara, unul dintre pionierii pietei online din Romania, a inceput sa lucreze in grupul media al lui Sarbu in 2006, la conducerea Apropo Media (Media Pro Interactiv). Din 2011, el a preluat managementul intregului grup Mediafax, ce reuneste agentia Mediafax si publicatiile tiparite si online detinute de Adrian Sarbu.

  • Tolontan, pe blogul lui: „Problemele pietei presei si cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contesta in instanta, au stirnit o discutie intre Nicoara si Sarbu, incheiata cu demisia primului.”
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro