Sari direct la conținut

Traficul aerian de pe aeroportul din Manchester, perturbat de o pană de curent

HotNews.ro
Traficul aerian de pe aeroportul din Manchester, perturbat de o pană de curent
Aeroportul din Manchester Foto: Peter Powell / PA Images / Profimedia

Zborurile cu plecare de pe Aeroportul Manchester din Marea Britanie s-au confruntat cu anulări și întârzieri severe duminică, după ce o pană de curent în zonă a provocat perturbări semnificative, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului, potriit Reuters.

Un număr semnificativ de zboruri, în special de la terminalele 1 și 2, au trebuit să fie amânate sau anulate, a declarat purtătorul de cuvânt.

Sky News a relatat că o problemă cu alimentarea cu energie electrică a afectat aeroportul și o serie de alte clădiri. Energia electrică a fost restabilită, dar impactul va afecta serviciile pe tot parcursul zilei, potrivit publicației britanice.

„Pasagerii care urmează să călătorească de la terminalele 1 sau 2 sunt sfătuiți să contacteze companiile lor aeriene înainte de a veni la aeroport. Pasagerii care urmează să zboare de la Terminalul 3 ar trebui să vină la aeroport în mod normal, cu excepția cazului în care compania lor aeriană îi anunță altfel, dar ar putea fi afectați de întârzieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Sosirile pe aeroportul din Manchester sunt mai puțin afectate, dar există unele întârzieri la controlul de frontieră.

INTERVIURILE HotNews.ro