Sari direct la conținut

VIDEO „Tricolorii”, întâmpinați de sute de suporteri la Mogoșoaia, după miezul nopții. Stanciu: „Voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea”

HotNews.ro
Nicolae Stanciu pozând cu fanii. Foto: Agerpres
Nicolae Stanciu pozând cu fanii. Foto: Agerpres

Echipa națională de fotbal a României a revenit în țară din Germania, în primele ore ale zilei de joi, după ce avionul lor a avut întârziere două ore. De la Otopeni, „tricolorii” au mers direct la centrul de la Mogoșoaia, acolo unde au fost așteptați de aproximativ 500 de suporteri care le-au scandat numele și le-au mulțumit.

Fanii prezenți la Mogoșoaia au cântat imnul României şi i-au cerut selecţionerului Edward Iordănescu să nu plece, transmite News.ro.

„Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii. Să fim mândri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută!”, a afirmat selecţionerul în timp ce fanii scandau „Edi, nu pleca”.

„Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României. Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Şi cum am spus-o, voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim”, a afirmat la rândul său, căpitanul Niciolae Stanciu.

Tricolorii au ajuns în România cu o cursă TAROM Frankfurt – București, care a aterizat la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, la ora 01.10.

Echipa națională a României s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Olanda, la Munchen. „Naţionala” a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

INTERVIURILE HotNews.ro