Sari direct la conținut

Trupa Firma – lansare de album in Music Club

HotNews.ro

Miercuri, 28 noiembrie, in Music Club, trupa Firma si-a lansat albumul “Exit”, cel de-al doilea material din cariera. In deschiderea concertului, cei prezenti au putut viziona interviul realizat de Wyclef Jean cu trupa, in momentul in care, datorita piesei “Baby is crying”, au ajuns direct in finala “New Sounds of Europe”.

Rocca, Erhan, Andrei, Sorin si Lama au fost invitati pe scena si prezentati ca fiind „singurii romani care au ajuns in playlist-ul VH1 International”.

Pe langa cunoscutul single baietii au incins spiritele cu melodii de pe noul album precum „Last night in Bucharest”, dar si cu melodii mai vechi, cum sunt „Nimeni” sau „Am sa uit”.

Dupa aproximativ doi ani de absenta, trupa Firma, revine in lumea muzicala cu un nou albumul, „Exit”. Acesta contine 11 piese extrem de diferite fata de tot ce a aparut pana acum, interpretate atat in limba romana, cat si in limba engleza, cu versuri expresive, dintre care doua remixuri realizate de Bogdan Popoiag de la trupa „Unu” la piesa “E cineva acolo”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro