Sari direct la conținut

Tumblr interzice postările cu conținut sexual 

HotNews.ro
tumblr, Foto: YouTube
tumblr, Foto: YouTube

Tumblr interzice postările cu conținut sexual și „creepshot-urile” -fotografiile în care apar persoane care nu și-au dat acordul. În plus, vor fi eliminate atât clipurile cât și filmulețele cu conținut porno trucate pe calculator, în care sunt folosite imaginile unor alte persoane, potrivitBBC.

Alte completări la regulile comunității Tumblr includ scoaterea în afara legii a postărilor șoc, precum și a altor „conținuturi care încurajează sau incită la violență, glorifica acte de violență sau autorii acestora“.

Platforma va continua să se bazeze pe utilizatorii săi pentru a semnala conținuturile necorespunzătoare. Tumblr declară că reprezentanții site-ului vor fi în continuare „apărătorii exprimării libere”, dar a adăugat că noile reguli au fost concepute pentru a proteja această viziune.

„Publicarea imaginilor sexuale explicite ale unor persoane fără consimțământul lor nu a fost permisă niciodată de Tumblr, dar din cauza fanteziei și a proliferării neînțelegerilor neconvenționale, actualizăm termenii și condițiile pentru a fi mai pregățiți în fața noilor tehnologii care pot fi utilizate pentru a umili și amenință alți oameni „, a spus acesta.

Măsura poate ajuta la salvarea reputației lui Tumblr, dar este nevoie de mai mult de atât pentru a face față declinului în care se află.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro