Sari direct la conținut

Ubisoft confirma ca hackerii au atacat serverele companiei si au obtinut date ale utilizatorilor

HotNews.ro

​Compania franceza de jocuri video Ubisoft a confirmat cele aparute pe diverse forumuri unde userii au scris ca hackerii au atacat cu succes serverele companiei. Hackerii au obtinut adrese de e-mail, nume de utilizatori si parole, insa compania spune ca nu s-au pierdut informatii legate de carti de credit, scrie The Register.

Persoane neautorizate au reusit sa acceseze serverele Uplay, a confirmat pe 2 iulie Ubisoft. Compania spune ca nu au fost furate informatii despre card-uri, insa din prudenta le recomanda utilizatorilor sa schimbe parolele.

Partea mai neplacuta este ca nu e prima oara cand apar probleme la Uplay, rapoarte anterioare aratand ca au mai fost cazuri cand userii nu au mai putut intra in conturi fiindca parolele le-au fost schimbate. Publicatia noteaza ca pentru Ubisoft trebuie sa fie un semnal de alarma care sa le arate ca ceva trebuie schimbat la sistemul de online gaming.

Ubisoft s-a infiintat in 1986, sediul central este in orasul francez Montreuil-sous-Bois, iar numarul angajatilor pe plan mondial este de 6.900. Vanzarile pe plan mondial au totalizat 1,06 miliarde euro in anul fiscal 2011-12, iar cele mai de succes titluri au fost Assassin’s Creed, Just Dance si Tom Clancy’s Splinter Cell.

Compania are aproape 900 de angajati in Romania unde a inceput activitatea acum 20 de ani. Tara noastra este foarte importanta pentru companie, aici gasindu-se aproape 15% din angajatii sai pe plan mondial.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro