Sari direct la conținut

UEFA a anunțat echipa sezonului în Champions League – Câți jucători dă câștigătoarea trofeului

HotNews.ro
Vinicius Junior, Foto: UWE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia
Vinicius Junior, Foto: UWE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia

Forul continental UEFA a publicat în cursul zilei de luni cel mai bun 11 al sezonului 2023/24 din Champions League. Cum era de așteptat, Real Madrid și Borussia Dortmund dau cei mai mulți jucători.

>> Kylian Mbappe și-a ales noua echipă – Când va fi prezentat francezul

Dani Carvajal, Antonio Rüdiger, Jude Bellingham și Vinicius Junior, jucătorii pe care îi dă Real Madrid în echipa sezonului

Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 15-a oară în istorie, după o finală disputată împotriva Borussiei Dortmund (2-0), iar formația antrenată de Carlo Ancelotti a scris o nouă pagină de istorie.

Luni, UEFA a publicat cea mai bună echipă a sezonului în Liga Campionilor, iar Real Madrid și Borussia Dortmund au câte patru jucători. Bayern Munchen, Manchester City și Paris Saint Germain au și ele câte un jucător.

Echipa sezonului în UEFA Champions League sezonul 2023/24

Portar: Gregor Kobel (Borussia Dortmund)

Fundași: Dani Carvajal (Real Madrid), Antonio Rüdiger (Real Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Ian Maatsen (Borussia Dortmund)

Mijlocași: Marcel Sabitzer (Borussia Dortmund), Vitinha (PSG), Jude Bellingham (Real Madrid)

Atacanți: Phil Foden (Manchester City), Vinicius Junior (Real Madrid), Harry Kane (Bayern Munchen).

Premiul pentru cel mai bun tânăr jucător i-a aparținut lui Jude Bellingham, iar Vinicius Junior, marcatorul golului de 2-0 din finală, a fost declarat jucătorul sezonului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro