uichendist 2009: Mincarea temelie, bautura fudulie. Mincare delicioasa in noaptea de ANUL NOU!
In Romania, LOCUL INTII: Clos de Colombes, vinul acros, meniul frantuzesc, atmosfera. Incredibil loc. Scump-scump. Dar scump si fiindca nu ma mai terminam sa comand, sa degust. Frantuzoica stia sa ma faca curios.
In lumea vizitata de mine: Budapesta – Restaurantul 21 cu telina si vinul de acolo.
Nimicul ce-ti face viata plina. As vorbi putin despre surpriza strazii. Parisul ti-o ofera fara doar si poate. Nu pot sa uit gisca afumata si grataragita sub ochii mei din tirgul de Craciun. Asa cum nu poate fi uitata intilnirea mea cu stapinii lumii in fata unei beri si a unei portii de moules. In Gara la Saint Lazare. Asa cum nu e mai prejos ziua de umblat prin Oborul budapestan cu o placinta de cirese si Szentendre-ul, satul medieval de linga Budapesta leganindu-ma cu o scovearga.
Citeste restul materialului si comenteaza pe uichendist.ro.