Sari direct la conținut

Un băiat de 11 ani din județul Dolj a murit în ambulanță după ce s-a intoxicat cu o substanță împotriva puricilor

HotNews.ro
Masina de ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un copil de 11 ani dintr-o localitate din Dolj a murit marți noapte într-o ambulanță, iar Poliția a anunțat o anchetă. Atât mama, cât și sora băiatului au ajuns și ele la spital după ce s-au intoxicat cu o substanță împotriva puricilor.

Inspectoratul Județean de Poliție Dolj a anunțat că în noaptea de marți spre miercuri un băiat de 11 ani din comuna Gighera a decedat într-o ambulanță, conform News.ro.

Tatăl copiilor a povestit polițiștilor că a stropit curtea și casa cu o substanță împotriva puricilor, fără să aerisească corespunzător. Acest lucru a dus la intoxicarea soției și celor doi copii. 

Polițiștii spun că băiatul de 11 ani a intrat în stop cardiorespirator în timp ce se afla în ambulanță, iar ulterior a fost declarat decesul. 

”Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au afirmat poliţiştii.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili în ce circumstanțe s-au petrecut evenimentele.

INTERVIURILE HotNews.ro