Sari direct la conținut

Un restaurant le cere clienților echivalentul a aproape 600 de lei ca să pună un ingredient ieftin în pizza: „Reacția în online a fost uriașă, totul a luat o turnură de necrezut”

HotNews.ro
Un restaurant le cere clienților echivalentul a aproape 600 de lei ca să pună un ingredient ieftin în pizza: „Reacția în online a fost uriașă, totul a luat o turnură de necrezut”

Atunci când un bucătar din Canada a creat în jurul anilor 1960, ceea ce ei au numit pizza hawaiană, a fost o încălcare a protocolului culinar italian care a rămas în istorie, scrie CNN. Aproximativ șase decenii mai târziu, întrebarea dacă ananasul are ce căuta pe pizza este un subiect care divizează națiuni, comunități și chiar familii.

Acum, o pizzerie din Norwich, Anglia, a introdus ananasul în meniul său de livrări online, dar la prețul princiar de 100 de lire sterline, adică aproape 600 de lei.

Într-un supermarket din Marea Britanie o conservă cu ananas costă în jur de 5 lei.

„Da, pentru 100 de lire sterline îl puteți avea. Comandă și șampanie! Haide, monstrule!”, este una dintre ironiile lansate scrie în meniul restaurantului Lupa Pizza de pe aplicația britanică de livrare de mâncare Deliveroo.

Tot aici se află listate clasicele necontroversate variante de pizza precum Napoli și Pepperoni, toate cu prețuri de vânzare în jurul a 17 lire (70 de lei).

Nu au existat încă comenzi pentru pizza de 100 de lire sterline, a confirmat Quin Jianoran, bucătarul șef al Lupa, deși reacția online „a luat o turnură uriașă. Este de necrezut, ca să fiu sincer”.

INTERVIURILE HotNews.ro