Sari direct la conținut

Un serial de pe Netflix ce poate fi văzut și în România a fost anulat la câteva luni de la lansare. „Am făcut ceva ciudat, hilar și tragic”

HotNews.ro
Un serial de pe Netflix ce poate fi văzut și în România a fost anulat la câteva luni de la lansare. „Am făcut ceva ciudat, hilar și tragic”
Netflix, FOTO: Daniel Constante / Dreamstime

„Kaos”, serialul de comedie despre mitologia greacă care a avut premiera la sfârșitul lunii august, a fost anulat la Netflix, scrie revista americană Variety.

Serialul a avut premiera pe 29 august și l-a avut ca protagonist pe Jeff Goldblum în rolul atotputernicului Zeus

Într-un cadru modern, Zeus l-a înlănțuit pe Prometheus după ce a interferat cu domnia sa divină asupra omenirii. Prometheus încearcă apoi să-l răstoarne pe Zeus cu ajutorul a trei oameni, Eurydice, Ariadne și Caeneus.

Serialul a petrecut patru săptămâni în top 10 Netflix la lansarea sa, dar nu a reușit să obțină o audiență semnificativă în acest timp. În a doua săptămână a ajuns pe locul trei în topul televiziunilor în limba engleză, cu un vârf de audiență de doar 5,9 milioane de vizionări.

„Fiecare a fost genial și unic. Fiecare interpretare m-a surprins și m-a entuziasmat. Am făcut ceva ciudat, întunecat, hilar și absolut tragic – ceva complet uman. Acesta este un sentiment pe care intenționez să îl iau cu mine”, a scris una dintre actrițe, Aurora Perrineau.

INTERVIURILE HotNews.ro