Sari direct la conținut

Universitatea Craiova și CFR Cluj și-au aflat adversarele din UEFA Conference League – Corvinul, adversar de foc dacă va trece în turul doi Europa League

HotNews.ro
Universitatea Craiova și CFR Cluj și-au aflat adversarele din UEFA Conference League – Corvinul, adversar de foc dacă va trece în turul doi Europa League
Fotbaliștii Universității Craiova Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Universitatea Craiova și CFR Cluj și-au aflat miercuri adversarele din turul doi al UEFA Conference League, iar Corvinul Hunedoara va înfrunta Rijeka, dacă se va califica în turul doi al Europa League.

Universitatea Craiova – Botev Plovdiv / Maribor și CFR Cluj – Neman Grodno, în turul doi Conference League

Câștigătoare a barajului pentru calificarea în cea de-a treia competiție europeană ca importanță, Universitatea Craiova va avea parte de un adversar accesibil în turul doi al Conference League.

Formația antrenată de Costel Gâlcă va întâlni formația învinsă dintre Botev Plovdiv (11.93 milioane de euro) și Maribor (9.6 milioane de euro), două echipe cu o cotă de piață sub cea a oltenilor (22.83 milioane de euro)

De partea cealaltă, CFR Cluj (20.95 milioane de euro) va avea parte de un adversar mai mult decât accesibil, întrucât va înfrunta în dublă manșă Neman Grodno (5.43 milioane de euro).

În cadrul aceleași trageri la sorți, Corvinul a aflat că în cazul în care va trece de primul tur al Europa League, se va duela cu Rijeka (44.25 milioane de euro) pentru un loc în turul al treilea.

Totodată, în cazul în care nu va trece în primul tur al Europa League de Paksi, Corvinul va juca în turul doi al Conference League împotriva celor de la AEK Larnaca (12.53 milioane de euro).

INTERVIURILE HotNews.ro