Sari direct la conținut

Untold 2024 începe joi, 8 august. Organizatorii anunță o premieră în cea de a noua ediție a festivalului

HotNews.ro
Publicul ridică mâinile la Untold Festival, Foto: Salajean | Dreamstime.com
Publicul ridică mâinile la Untold Festival, Foto: Salajean | Dreamstime.com

A noua ediție a festivalului de muzică Untold începe joi și se termină duminică, 11 august, la Cluj-Napoca, unde vor urca pe scenă peste 250 de artiști. Reprezentanții evenimentului au anunțat o premieră în istoria festivalului, dar și detalii despre ediția de anul viitor.

Untold 2024 se deschide joi, 8 august, de la ora 16:00, și se termină la finalul weekendului. Organizatorii au anunţat, printr-un comunicat de presă citat de Agerpres, că ediţia 2024 a festivalului este 99% sold-out.

Printre cele mai mari nume internaționale care vor concerta la Untold 2024 se numără Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, FISHER, Carl Cox, Solomun și Black Coffee.

„Pe parcursul celor patru zile şi patru nopţi de festival, organizatorii UNTOLD au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje temporare şi permanente, experienţe VR, şi workshop-uri. De la petreceri tematice la experienţe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet şi live-cooking, fiecare moment este pregătit pentru a transforma zilele de festival în experienţe memorabile”, au transmis reprezentanții.

Organizatorii Untold au anunțat că pentru ediția din acest an au construit cea mai mare scenă principală din istoria festivalului, scenă care va avea peste 900 de metri pătraţi de ecran LED, 110 metri lăţime şi 30 de metri adâncime, scrie sursa citată.

Premieră la Untold, destinată persoanelor cu deficiențe de auz

„La cea de-a 9-a ediţie a festivalului UNTOLD, ne bucurăm să anunţăm o iniţiativă în premieră pe scena principală de pe Cluj-Arena: interpretarea pieselor artiştilor în limbajul semnelor pentru persoanele cu deficienţe de auz. Această activare specială este realizată cu ajutorul a doi oameni extraordinari, Lavinia şi Alexandru, care vor aduce magia muzicii mai aproape de toţi participanţii”, se arată într-un comunicat de presă al evenimentului.

Reprezentanții au mai precizat că amenajează o zonă specială rezervată persoanelor cu dizabilități, la INELUL 1 din Cluj-Arena.

Pregătiri pentru Untold 2025

Anul acesta, organizatorii au anunțat că vor pune la vânzare primele abonamente chiar de sâmbătă, la ora 22:00, „marcând ediția de anul viitor, când Untold va celebra a 10-a ediție aniversară”.

Cât despre ediția care stă să înceapă, persoanele care își doresc să-și petreacă sfârșitul săptămânii acesteia la festivalul din Cluj, încă își pot cumpăra bilete de participare de pe site-ul oficial al evenimentului.

Abonamentele de General Acces pentru cele patru zile costă 1.100 lei, prețurile pentru biletele pe o singură zi sunt de 495, respectiv 550 de lei, iar abonamentele la VIP costă 2.320 de lei.

INTERVIURILE HotNews.ro